Dominix Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Zdar, mam Škoda OII 77kw. 1.9tdi a uniká mi olej přes tesneni u víka na vačce, těsnění jsem vyměnil a pořad to teče po prave straně nemáte někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 no napadá mě, že jsi to udělal blbě. Špatně nanesené těsnění, nerovnoměrně dotažené, zkroucené víko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SlavoC Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 (editace) Zdravím, mám asi ten istý problém, ale zatiaľ som nič nerobil, vyzerá to že to pretláča okolo toho snímača, po pravej strane pred vák.čerpadlom,dosť hrubé káble na snímač, čo to je za snímač? Olej je aj okolo EGR, ale tam po rozobraní je na 99% problém o-ring, stvrdol a prepúšťa. Motor je BJB a má 305000km Dík za rady Editováno: 2. Říjen 2018, autor: SlavoC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 To je kabelový svazek vedoucí ke vstřikovačům. Je tam tvarový těsnící kroužek. Samostatně asi nejde koupit, alespoň mě se to nepodařilo. Pokud tu kabelovou lištu nechceš kupovat novou, tak je třeba to rozebrat odmastit a dotěsnit silikonem. Případně ten původní kroužek nahradit dvěma Okroužkama vhodné velikosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SlavoC Vloženo 4. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2018 Zdar, pokročil som že tesnenie z konektora som popretahoval cez diery pre listu vstrekov, teraz skúšam niekde zohnať náhradu alebo to poriesia o-kruzky + trocha silikonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosba Vloženo 11. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2019 A co pomohlo to ? Si nič nenapísal. Mne to tečie asi kolo veka, tesnenie nove org dotiahnuté správne je možné že mám krivé veko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.