apendix2 Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Při změně v long coding a zadání DO IT se mi objeví tato hláška. Nesetkali jste se s tím někdo? Vadí mu equipment no. jednotky, ale nelze ho změnit. Nebo aspoň netuším jak... Poradí někdo, co s tím, abych mohl zapsat nový kód bez kontroly eq.no. nebo jak to obejít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Koupit si originální kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) Vidim, ze si zmenil jednu hodnotu "3" na "1". Pozeral si v Long coding helperi co to znamena? Editováno: 7. Únor 2017, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apendix2 Vloženo 7. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Ano, to vím. Je to změněno schválně. To ten problém ale nezpůsobuje. Na jiném autě, pouze o ročník nižší, to šlape v pohodě. Ferda mi ale odpověděl, jak jsem čekal. Bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.