Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Mate info, jestli 2,0 tdi dostane 7 dsg? Co digit kokpit a HUD? Mam pripravenou objednavku na L&K 2,0tdi 4x4 v podstate bych si pral ten 7kvalt. S tou slabsi prevodovkou to vubec nejede z krizovatky :-))  Diky

Zcela jistě nebude 7DSG ani Acive Info Display dříve, než s faceliftem!

Kdy tak myslite, ze SA finalne oznami konfiguraci 2018?

Upraveno od cippis

Prodejci za měsíc, lidé za dva.

Já měl loni neveřejné informace 9. dubna.

skleněný beztlačítkový Columbus s care connect a s infotainment online už asi víme, bylo to vidět na fotkách interieru ze Ženevy

Mala nemecka napoveda, zatim u Octy. Ale kdo vi...

IMG_6429.PNG

cippis: Jestli mas pocit ze to vubec nejede z krizovatky, nech si prenastavit plynovy pedal z profilu Skoda/Seat/VW na profil Audi a uvidis.

muzu pozad o hlubsi detail? Slysim to poprve. Diky

jedná se o změnu citlivosti/odezvu plynového pedálu, která se mění, pokud máš změnu profilů. Nezmění se nic, ten motor je prostě přidušený, s velkým turbem, kterému trvá, než se roztočí...

• 2 týdny později...

Nějaké nové info ohledně MR 2018?

ještě je brzo, nejdříve za týden. Ale spíš až za dva

V ‎3‎/‎23‎/‎2017 na 17:44, janmatejicek napsal:

jedná se o změnu citlivosti/odezvu plynového pedálu, která se mění, pokud máš změnu profilů. Nezmění se nic, ten motor je prostě přidušený, s velkým turbem, kterému trvá, než se roztočí...

Dovolim si odporovat, reakce se zásadně změní. Odzkoušeno na 110 i 140kW motorizaci

Ahoj rybkap. O takejto moznosti zmenit profil plynoveho pedalu som tiez este nepocul, pritom vyzera velmi zaujimavo. Mozes mi/nam prosim dat trocha detailnejsie info ako a kde sa to da urobit? Dik!

V 7. 4. 2017 na 16:52, Redhawk napsal:

Ahoj rybkap. O takejto moznosti zmenit profil plynoveho pedalu som tiez este nepocul, pritom vyzera velmi zaujimavo. Mozes mi/nam prosim dat trocha detailnejsie info ako a kde sa to da urobit? Dik!

Taky by mě to zajímalo. Standardní verze je fakt nic moc. Nemluvě o tom, když zapomenu vypnout start stop na křižovatce. Nejdřív to nastartuje a pak s prodlevou začne reagovat. 

140kw jede dobře, ale v těchto situacích dochází k tomu, že to sice stihnu, ovšem auto které chci "předehnat" nevidí že se už začínám pohybovat, takže řidič si myslí, že čekám až projede..

.

Upraveno od Habi001

nevypada to vubec spatne,.... konecne, aspon za me neco hezkyho prevzatyho z ciny ;)

Upraveno od Lukason

Ta kola mně naživo připadala hodně zvláštní i bez paketu. No uvidíme.

planovani ke dni 13.4. 2017 ;)

Upraveno od Lukason

tzn. i s vybavami noveho MR? hned jak pujde konfigurator, budu objednavat :-)

je to aktualne tedka, tudiz jeste stary MR17 ..... MR18 jede az od 22KT resp. 21KT bude nabihat. Vsechna auta v KT22. musi byt uz v novem MR18.

Jsem rád, že se potvrdilo to 7DSG :-) 

vid, to ušetříš paliva!!! to budeš jezdit za 4 litry na to 100!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.