Standoo Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Máte už niekto reálne doma MR 2018? Jazdil už niekto s tými akustickými sklami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 Čekám ho každým dnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masterblaster Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 Já už 3 týdny 1.4tsi dsg style. Skla nemám, pač v době objednání ještě nebyly. Jinak bych do nich šel. Rádio bez tlačítek i přes počáteční skepsi super. Když vidím někde to starší, tak jsem za něho rád. Jen se už začlo objevovat drnčení z palubní desky a praskání někde z boxu loketní opěrky. Jinak spokojenost, před tím golf var. VII - určitě posun vpřed. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standoo Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 V 18. 7. 2017 na 17:24, Plzeňáček napsal: Čekám ho každým dnem. Už ti prišiel? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinMMM Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 (editace) Po té co se dnes někdo vloupal do společných garáží a odvezl si jedno auto, tak raději odstraním své příspěvky :-( Editováno: 6. Srpen 2017, autor: MartinMMM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinMMM Vloženo 5. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 (editace) Po té co se dnes někdo vloupal do společných garáží a odvezl si jedno auto, tak raději odstraním své příspěvky :-( Editováno: 6. Srpen 2017, autor: MartinMMM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 5. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 MartinMMM:Nový volič bude u 7.st.DSG převodovky.Viz příspěvek Lukasona z 1.6.2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standoo Vloženo 5. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 Čo hovoríte na nový display rádia a máte už niekto reálnu skúsenosť s akustickými oknami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 5. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 2.0 TSi sportline, modelový rok 2018 doma, najeto 3.000km. Oproti SII combi V6 LK velký rozdíl. Akustická skla jsou fakticky znát. I při +160km/hod je tam velký klid, což u SII nebylo. Ne že by to bylo nepříjemné, ale hluk byl vyšší. Řadička se měnit nebude, rozhodnutí kvality ŠA. Mám to přímo od zdroje Velká řadička byla pouze na výstavách, ale série nebude. Kdo chce, může vyměnit.... Rádio Super. Již mám odblok obraz a přehrávání filmů super. Nyní budu zjišťovat, jestli přehraje i Divx, popř. filmy z SD karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinMMM Vloženo 5. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 (editace) Editováno: 6. Srpen 2017, autor: MartinMMM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter77 Vloženo 5. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 MartinMMM, daj foto tvojho krásavca, prípadne si mozes zalozit vlákno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masterblaster Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Kasko, máš Bolero nebo navigaci? Kde si to nechal odblokovat a za kolik? Zkoušel si videa přes Smartlink? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Mam navigaci. Odblokoval mi to borec z okoli, ktery mi vypnul i start/stop smartlink nepouzivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 To kasko: Co greendrive ten Ti ještě funguje po zásahu borce??? Po odblokování videa lze koukat i přes smartlink za jízdy. Není problém přitom udělat x dalších věcích nejen vypnout start/stop..... Nedávno jsem se smál, když Němec na křižovatce musel, potom co si omylem otevřel kufr, otevřít dveře a jít to zavřít....celkem sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 Se moc nechechtej, uz se mi to stalo taky . Fakt pakarna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Ferda: zatím vše funguje, jen ten kufr mi ještě chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Stačí přijet do Strakonic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinMMM Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Projížděl jsem včera kolem - rozhlížel se zda tě někde neuvidím a nic :-(. Ale ten kufr, dokodování Line asist a traffic jam asist by mě zajímalo. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Stačí si udělat za mnou výlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Maverick: tak konkretne Ty to mas do tech Strakonic sakra daleko :-) Ten kufr bych taky rad nechal u Ferdy dokodovat, jen najit cas tam zajet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 11. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 Leda ze by si Ferda chtel udelat vylet do exotiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 Takové letadlo ještě nepostavili..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Ferdo nedělej, a přijeď k nám, na Moravu. Země krásná, lidé ochotní, ... No ty by sis to nechal ujít.... Co kdybychom se tady domluvili s více lidma, a udělali bychom ti hromadnou objednávku To by byl dobrý bussines pro všechny, co? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 To si klidně domluvte, ale ne tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.