bojler Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 před 2 hodinami, Plzeňáček napsal: Nemam... Ale neni to v konfiguratoru ani to nikde nezaznelo ani neprobehlo tiskem atd., myslim, ze tu funkci Superb opravdu nedostal. Sledoval jsem ty zmeny MR dost peclive... Oficialne verejne prezentovane nebyly. Na konfigurator bacha, tam jsou obcas nehorazne hovadiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 před 11 hodinami, Shaarky napsal: Mne v salónu říkali, že Kodiaq má "lepší kameru"... Takže bych řekl, že ve výsledku to bude kombinace jak HW, tak i SW., pokud mi tedy netvrdili nesmysly :-) Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Je to i HW - jinej radar. Kamerou to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Je to i HW - jinej radar. Kamerou to není Jj, sorry, myslel jsem radar, ne kameru...Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda-8 Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Chlapi, asi jsem úplně natvrdlej, ale přeci jen se raději zeptám než abych pak litoval Když tento týden (tj. KT20) udělám objednávku (Style s DSG) budu tam mít už tu novou řadičku a i ten nový infotament? Díky za info a ještě jednou sorry, že se ptám jak ocas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 To by se na tebe museli jo domluvit, aby auto vyrobili za dva týdny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda-8 Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 ahááá, takže ono ani tak nejde o týden kdy bylo objednáno, jako kdy bylo vyrobeno....a od 22 KT musí být vše vyráběno po modernizaci super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standoo Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Chalani máte info aký je rozdiel v použití akustických predných skiel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Zatím jedině přímo někdo ze Škody, ještě se v ostré produkci nevyrábí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 U VW treba transporter a oproti treba klasickemu a Multivanu ve ,,full" je rozdil rozhodne znat, nejenom z pohledu hluku, ale i bezpecnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Bezpečnosti v jakém smyslu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 vniknuti do vozu, po rozbiti by se okno melo chovat jako predni, tudiz by se nemelo rozsypat, a samozrejme by melo byt i tvrdsi - tudiz kde klasicke prasklo toto by melo jeste odolat. At uz se to tyce treba nehody, ci neceho podobneho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda-8 Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Chlapi, jen mám dotaz k náběhu 7 DSG pro 110kw. Píšete že náběh je od 27KT. A nyní dotaz - ten 27KT je termín po kterém musím auto objednat aby tam bylo 7DSG nebo stačí např. objednat nyní 21KT a protože se auto vyrobí až např. 29KT tak tam bude 7DSG? Díky F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Musis objednat v 27KT nejlepe vsak v 28KT aby si mel jistotu, ze tam opravdu bude. 27 zacina sice pondelim, ale nabeh muze byt treba az ve stredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 To nechapu. Psals, že čekačky jsou 6-8 týdnů, takže pokud chci aby auto bylo hotové v 28.týdnu tak objednávám v 23./24. týdnu. Co je na tom výpočtu špatně? Řeším stejný problém jen chci 7st DSG pro 140kw DTI 4X4. Jsou nějaké novinky v čekáčkach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 A co na tom nechapes, CEKACKY JSOU FURT STEJNE. Jelikoz objednas ale ted, budes mit konfiguraci k datu jakou mas pro podpisu. tudiz to co bylo v den podpisu platne. Co je na tom k nepochopeni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Chapal jsem to tak, ze od daneho tydne montuji DSG pouze 7st misto 6ti bez ohledu na to co jsem objednal. Stejne jako jsem loni dostal 8' amundsen misto 6', zadni sterac ke kamere apod. V tomto pripade je to tedy jinak? Uvedene terminy jsou pro start objednavek? To bych byl pekne v pr...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda-8 Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Já už se v tom taky ztratil.... přece i když objednávám nyní a v průběhu čekání se změní výroba, tak mi tam asi těžko budou dávat původní specifikaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 před 8 hodinami, Lukason napsal: A co na tom nechapes, CEKACKY JSOU FURT STEJNE. Jelikoz objednas ale ted, budes mit konfiguraci k datu jakou mas pro podpisu. tudiz to co bylo v den podpisu platne. Co je na tom k nepochopeni ? To prece neni obecne pravda. Viz zminky o infotainmentu. Je spousta lidi, kteri objednali podle starych ceniku a dostanou uz novy MR. To same v minulosti prechody na haldex nove generace atd. atd. Druha vec je, ze prodejni program se meni dopredu. Takze za idealniho stavu by uz ani nemelo byt mozne objednat puvodni provedeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Trochu chaos kazdopadne jeste jednou. Ty chces objednat ted a ptas se jestli tam budes mit nove specifikace pro MR2018 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Nee, chci pockat s objednavkou tak aby tam byl 7kvalt a chci vedet kdy nejdriv muzu objednat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 170526_SKODA SUPERB s novou vybavou pro vyssi uroven pohodli a bezpecnosti.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 (editace) . Editováno: 30. Květen 2018, autor: Habi001 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 S okamžitou platností je možné objednávat motorizaci 2,0 TDI/110kW s převodovkou DSG 7° Výrobní týden v systému, musí být nastaven minimálně na KT27/2017 ! ! ! ! Motorizace 2.0 TDI/110 kW DSG nově disponuje systémem SCR (dodatečné vstřikování močoviny). Začátek výroby motorizací 2,0 TDI/140kW se 7° DSG, je posunut na termín KT45/2017. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Diky za info! 2.0TDI 140kW 4x4 je pořád 36KT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 nemyslim si, podivej se, kdy ma 140 Kw ( 45KT ), takze bud to to bude stejne i ve spojeni 4x4 nebo nejdrive jen predokolka a ke konci roku i 4x4. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.