embino Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Dobrý den, v mém Rapidu rv. 2012 motorizace 1.2 TSI, je na volnoběh v pravé přední části interiéru slyšet hlasité klepání. Při sebemenším přidání plynu a zvýšení otáček klepání zmizí, při návratu otáček zpět na 700 - 800 se opět objeví. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Nedokázal jsem zvuk v prostoru motoru rozeznat. V odkazu naleznete video, kde jsem zvuk natočil (možná nutno zesílit, ale zvuk je zřetelný). Díky moc YouTube video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Inspiraci hledej ZDE. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embino Vloženo 15. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Díky, to jsem přehlédl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embino Vloženo 11. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Byly to hadice vedle pravého předního tlumiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Athiss Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 (editace) V 11. 2. 2020 na 19:49, embino napsal: Byly to hadice vedle pravého předního tlumiče. Dobry den. Presne tohle mi dela fabie 1,2 tsi. Nevim si rady. Muzete mi prosim vas konkretne napsat co se s hadicemi musi udelat? Diky moc. Nebo klidne fotku na email. Athiss@seznam.cz Editováno: 15. Květen 2020, autor: Athiss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embino Vloženo 20. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Zkontroloval jsem, jestli tam jsou dobre usazene do tech plastovych drzacku a jinak jsem je svazal dohromady stahovaci paskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.