Publikováno Říjen 2, 200619 r Nazdar lidi, mám 1.6i (75kw) r.v. 98, koupil jsem jí před měsícem a teprve se s tím strojem zžívám, ale příjde mi, že to auto je v nízkých a středních otáčkách hrozně líné, jako by mu chyběl výkon... jak poznám, že to auto "táhne" tak jak má a popřípadě co udělat, vyměnit... aby se to změnilo.... Dík harien
Říjen 2, 200619 r posad´ do toho někoho, kdo má stejný auto, at´ to posoudí nebo se svez se stejným autem ty. Třeba je to normální. To je asi nejjednodušší způsob,pro začátek.
Říjen 2, 200619 r Eventuelně se podívej do paměti závad. Taky se mi zdálo, že nějak netáhne. Prohlédl a promazal paměť závad a zas lítala jak splašená
Říjen 2, 200619 r Ono to u tohodle motoru v nizkejch otackach neni zas takovej zazrak, nekde se svez a uvidis, kdyz ne, tak precipovat a bude to ok (vlastni zkusenost)
Říjen 2, 200619 r nevím, jakou máš svojí zkušenost, ale když se dívám do tabulek tuningových firem, tak ten nárůst výkonu je po úpravě ř.j. u tohodle motoru naprosto nicotnej. Méně než 10 PS i Nm.
Říjen 2, 200619 r nevím, jakou máš svojí zkušenost, ale když se dívám do tabulek tuningových firem, tak ten nárůst výkonu je po úpravě ř.j. u tohodle motoru naprosto nicotnej. Méně než 10 PS i Nm. Tak se divej do tabulek a ja s tim budu jezdit, ju? Hariena pripadne svezu, aby moh porovnat Narust vykonu je minimalni, to je pravda, ale tam, kde to bylo nejvic potreba. U atmosfery je i 10HP malej zazrak.
Říjen 2, 200619 r Autor Ono to u tohodle motoru v nizkejch otackach neni zas takovej zazrak, nekde se svez a uvidis, kdyz ne, tak precipovat a bude to ok (vlastni zkusenost) Jsem analfabet, jak se maže paměť závad ?
Říjen 2, 200619 r Autor Eventuelně se podívej do paměti závad.Taky se mi zdálo, že nějak netáhne. Prohlédl a promazal paměť závad a zas lítala jak splašená Aha, a to jako zvládnu sám ??? A můžu poprosit o radu ?
Říjen 5, 200619 r Tak predne nemas 75kW, ale 74kW. Ne ze by v tom byl nejaky zasadni rozdil, ale rozdil je v HW motoru. 75kW ma elektronicky plyn, to ty nemas. Mas lanko. Predne bych se podival na pamet zavad a pak bych zkusil vycistit skrtici klapku. Rozhodne se podivej taky na vzduchovy filtr a zkontroluj saci potrubi, jestli nekde neprisava vzduch. No a jako posledni radu ti dam - nemas kupovat ojetiny Only dzouking kolegacku
Říjen 10, 200618 r čau Martinoslave, vysvětli mi tady ten rozdíl mezi elektronickým plynem a lankem, má to vliv na reakci motoru? Díky Zdeny
Listopad 8, 200618 r Mám taky novou MR2002 1,6i 75kW a taky se mi zdá, že je nějaká líná, ale možná je to jen tím, že dřív jsem měl Peugeot 405 GRi 1,9 80kW a to bylo proti Oktě žihadlo. Kam se na Peugeotka Okta hrabe
Listopad 8, 200618 r Tak predne nemas 75kW, ale 74kW. Ne ze by v tom byl nejaky zasadni rozdil, ale rozdil je v HW motoru. 75kW ma elektronicky plyn, to ty nemas. Mas lanko. Predne bych se podival na pamet zavad a pak bych zkusil vycistit skrtici klapku. Rozhodne se podivej taky na vzduchovy filtr a zkontroluj saci potrubi, jestli nekde neprisava vzduch. No a jako posledni radu ti dam - nemas kupovat ojetiny Only dzouking kolegacku Souhlasím s Martinoslavem, pokud se ti zdá, že auto nemá patřičný odpich - palivová brzda - šel bych v první řadě po výfukovém a sacím potrubí. Mě praskl vlnovec výfuku a rozdíl byl opravdu obrovský.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.