Publikováno Únor 16, 20178 r Zdar chlapi,poradite?Octavie 1,6 74kw.Mam nove udelany rozvody(INA),cestou od mechanika pri prudsim rozjezdu nebo v tahu okolo 2-2,5tis.otackach se objevi,je slyset a hned zmizne jakesi jemne kovove nebo plechove zadrnceni.Pri volnobehu to nedela,taktez pri studenem motoru.Nevite cim to muze byt?Musi si to ,,sednout,,mam pockat,nebo mam prudit servis?Diky
Únor 16, 20178 r Já bych řekl, že si tam nemá co sednout,maximálně se podívej jestli správně přidělali plechový kryt rozvodů. A jak budeš mít sundaný horní plastový kryt, tak mrkni, jestli je vše ve své ose. Zkus bez toho horního krytu nastartovat a pak si přidávat sám pomocí lanka, třeba zjistíš přesné místo.
Únor 16, 20178 r Autor Plastovy kryt jsem sundal,vse ve sve ose.Jen kde se prosim Te nachazi ten plechovy kryt?Musi se prizvedavat motor?Dekuji.
Únor 23, 20178 r Autor Diky,tak rezonace zjistena.Vychazi to z mist v oblasti katalyzatoru,popr.krycich plechu.Plechy jsou dobre uchyceny,mozna objimka(dotahnout vic uz nejde),nebot ze spoju nezli se zahreje vyfuk odkapava voda a pak v nejhorsim pripade katalyzator.
Březen 12, 20178 r Takže po výměně rozvodů zase problém? Podívej se na tom, co jsem psal já ohledně rozvodů.
Březen 12, 20178 r Jinak zaprvé, Zní to jako přepnutý řemen. Je tam sice napínací kladka která reguluje napnutí, ale musí se upnout přesně zobáček na rysku. Zadruhé - na tom videu tvůj motor zní jak nafťák??
Červen 3, 20232 r V 12. 3. 2017 na 10:45, noxik600 napsal: Mohl bych se prosím zeptat co bylo příčinou těchto zvuků? Mam tu samou potíž po výměně rozvodu se ozývají zcela identické zvuky jako ve Vašem případě a to i po výměně napínací kladky rozvodového řemene. Velké předepnutí řemene? Děkuji za nasměrování
Červen 3, 20232 r V 12. 3. 2017 na 10:45, noxik600 napsal: Zdravím, mohl bych se prosím zeptat? Aktuálně řeším podobný problém s hlukem který se ozývá z motoru po výměně rozvodů. Zkusili jsme i vyměnit napínací kladku rozvodového řemene (výrobce SKF) ale problém stále trvá. Hluk se ozývá jen občas a zpravidla po čase sám odezní. Souvisí to skutečně s předepnutím řemene na kladce? Děkuji za nasměrování
Červen 4, 20232 r Jak jsem psal - chce to natočit bez krytu. Pak se dá i promáčknout řemen v prostředku mezi vačkou a pumpou, prohyb cca 1 cm. Zní to jako kdyby řemen o něco škrtal. Aby nebyl ohlý šroub kladky.. Chce to další video👍🏻
Prosinec 16, 2024Pro 16 Zdravím, řěsím uplně stejný problém po výměně rozvodů sada contitech.. ten zvuk to dělá jen z studena.. jakmile se ohřeje zvuk zmizí.. ví někdo čim to bylo?
Leden 27Led 27 IMG_2820.mov Poprosil bych na co se přišlo také po výměně rozvodu mám tento zvuk jen za studena v mrazech pak zvuk zmizne Prvni video horší druhé po zlepšení zajímavé je ze zvuk asi po 14 dnech skoro neni proč co se tam mohlo odehrát. IMG_2829.mov Upraveno Únor 3Úno 3 od Kafi 41
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.