Marek Pazdera Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Zdravím, mám celkem velký problém, koupil jsem do Fabie I r.v 2000 rádio, sedl a chtěl napojit, ovšem jsem narazil na problém, žádný z 12ti pinu není zapojen v konektoru, hledal jsem všemožné návody rady, ale nikde ani zmínky, barvy kabelu jsou naprosto odlišné oproti konektorum, které jsem dostal k rádiu v balení, proto hledám pomoc tady, radu jak správně zapojit a nakolíkovat aby fungovalo? který je který a který kam? Všem děkuji za pomoc! Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 jeden správný dotaz pro ujo googla http://www.najdiservis.cz/navod.htm?clid=4569&strana=1 nicméně vidím že to zrovna moc nesedí. Ale jestli to tam bylo takto na volno, tak až to budeš mít někdy zapojené správně, tak rozhodně bude vypálená pojistka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 jestli je ten kabel z výroby, což se zdá, že je. Tak se to dá vyhledet v dílenské příručce ve schématech - ke stažení přes Google. Jinak hledej "ISO konektor" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 http://forum.skodahome.cz/topic/126634-jiné-barvy-kabelů-do-autorádia/ takže tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel-volec Vloženo 22. Března Sdílet Vloženo 22. Března Zdravim chci se zeptat zapojil jsem 2din autoradio do fabie 1.9 sdi r.v.2000,podle navodu prehazel piny,ale pri zapnitem radiu mi auto pri nizkych otackam a jemnem pridani plynu cuka.nevite cim by to mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 22. Března Sdílet Vloženo 22. Března Z napájacieho konektoru vypojiť všetko okrem pinov 4, 7 a 8. Aktuálne rádio tlači do pinu so signálom rýchlosti 12V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.