Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahoj, dneska jsem si všiml,že mi pri rozjedu a plném rejdu hučí od přední nápravy .Při zatočeni doprava je to více slyšet než když zatočím doleva a jen při rozjedu na jedničku.napadlo mě že by to mohly být ložiska ale obě dvě naráz ? děkuji za rady a tipy

To bude jen jedno, levé, protože když zatocis doprava tak víc zatížíš levé, teda pokud to je opravdu ložisko.

• Autor

tak jsem to ted ještě zkoušel a dela to na obě strany cca stejny zvuk a když nedám plnej rejd ale o kousek srovnám tak je to o něco víc slyšet. při rovné ízdě průjezd zatačku vše ok jen pri rozjezdu s natočenýmy koly

Robi ti to aj pri stati?

Ked natocis plny doprava/dolava?

Ci to nahodou nie su rozstelovane dorazy.

Upraveno od r_e_n_e

• Autor

právě při stání nic. jen v určitou chvily při rozjezdu. 

Ahoj. Pridam sa aj ja s touto vyzvou. 

Vsimol som si to hned po kupe auta ked malo 79000km. Bohuzial doteraz som neprisiel nato preco a co to robi. Uspokojil som sa ze je to asi vlastnost. 

Ale fakt netusim co by to mohlo sposobovat. 

Moje podozrenie pada na diferencial a jeho loziska. Lebo robi to len pod plynom. Hned ako pustim plyn to prestane.

A presne ako popisujes ty, len na jednotku ked sa snazis rozbehnut prudsie.A je jedno na ktoru stranu. Mozno na tu pravu stranu viac. Pri pomalom rozbehu to nerobi.

Upraveno od imo17

• 6 měsíců později...

Mám to to samé a taky bádám co to může být.. pouze při rejdu když se rozjíždím... jak auto už jede tak je svatosvaté ticho...

• 2 měsíce později...

Vyriesil uz niekto z Vas tuto zahadu?

• 2 týdny později...

Zdravím všechny. Prišel někdo čím to je? taky mi to začalo dělat. Dělá to jen někdy. Zaregistroval jsem to až po výmeně pneu za zimní 205/55 r16, před tím to nedělalo. Ještě me napadlo, zda to nedela třeba uvolněné sací potrubí.. atd

ŠKODA SUPERB COMBI (3T4) 2.0 TDI CR 103kw 11/2011 216najeto

Upraveno od pavel3.0.9

• 1 měsíc později...

Stale nikto nevyriesil tuto vyzvu? 

Ja si vsiml, ze pri rozjezdu a plnem rejdu vrzou  gumove manzety, ktere jsou tim vytocenim kol stisknute az vrzou o sebe jednotlive zahyby manzety.  Dela to hlavne ve vlhku. Jiny zvuk neslysim.

• 3 měsíce později...

Stále nemá nikto nové poznatky k tejto zaujímavej závade? 

• 4 týdny později...

Tak jsem nejspíš vyřesil tuto závadu. Vyměnil jsem olej v převodovce, dal jsem do ní olej s objednacím číslem g 070 726 A2.  A je ticho, žádné pazvuky atd..

Upraveno od pavel3.0.9

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.