Vaša Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 myslím 2009 na toto odcházely BCM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirab Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Taky jsem toto řešil a problém byl v pojistkovém boxu u baterie pojistka měla špatný kontakt velký přechodový odpor , vyjmenovali to všecky žárovky a přesto vše svítilo. Demontáž poj. boxu vyčištění,a potom už vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zori29 Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 (editace) Zdravím, už dlhšiu dobu mi svieti kontrolka na prístrojovke O2 combi r.v. 2012 facelift, že mám chybnú žiarovku. MAXI DOT píše, že mám skontrolovať 3. tie brzdové svetlo. Aj napriek tomu že po zastavení auta sa pozriem či svieti tretie brzdové svetlo po zošliapnutí brzdového pedála tak zistím že tretie brzdové svetlo svieti. Vypnem motor, po čase naštartujem a kontrolka nesvieti. Po čase na druhý deň zistím, že kontrolka zasa svieti na prístrojovke ale tretie brzdové svetlo funguje. Kde by mohol byť problém? Mám cez VAG to skontrolovať alebo je to niekde konkrétne v nejakom elektrickom spoji? Ďakujem. Editováno: 29. Květen 2018, autor: zori29 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 no asi to světlo občas nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašek Gryc Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 Ahojte, řeším problém, na maxidotu mi svítí chyba levého i pravého blinkru v zrcatku. Blinkry mi puvodně neblikaly, první chyba byla ve špatnem kodovani. Po opravě kodování blikala pouze jedna strana (spolujezdcova). Zrcátko u řidiče jsem tedy rozdělal a plošňák u diod blinkru byl zoxidovaný. Po vyčištění bliká. Bliká mi teda vše, ale chyby vyskakují pořád. I kdyby byl levý blinkr špatně vyčištěny a měl větší odpor, zaráží mě, že chyba vyskakuje na obou stranách (obě strany ale blikají). Někdo nějaká nápad, čím to může být ? Děkuji Mám Octavia II Scout před FL (MR2008) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bronan76 Vloženo před 18 hodinami Sdílet Vloženo před 18 hodinami Zdarec chlapi, problém. Před nastartováním mi bliká kontrolka žárovky asi 6x za sebou pak přestane. Nevíte někdo co to je ?? Všechno co se týče světel funguje normálně. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.