Ramak Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Mám takový dotaz, co by se stalo, kdyby jsem do feldy 1,3 MPI r.v.1999 místo natural 95 nalil natural 98? Slyšel jsem že by se nemělo stát nic, jinde jsem slyšel že by se mi odpálilo těsnění pod hlavou atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Vodpálit těsnění? A to jako proč? Do F1 1.4MPi (což je stejnej motor) sem 98 tankoval cca půl roku když byla levnější a úplně v pohodě. Při cestě po D sem bral i N100. Když bys to lil do auta co je dělaný na N92 ti to bude víc žrát a hůř pojede bo seřízení motoru nedokáže využít potenciál paliva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 nic se nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda85 Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Nic se nestane, jen nečekej změnu výkonu adekvátní k ceně paliva. Zainvestuj raději do nového papírového vzduchového filtru či svíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramak Vloženo 25. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Dík za odpovědi, já to tam asi stejně dávat nebudu, to jenom že jsem zvědavej člověk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.