matej.t Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Dobrý den, jsem majitel Škody Fabia 1.9 SDI, r.v. 2000, 392 000 km Mám problém, že při nastartování mi světla slabě svítí nebo až slabě poblikávají (jde vidět jen ve tmě) a při zapnutí stěračů jsou výrazně pomalé. Avšak po zvýšení otáček je vše opět v pořádku. Nevíte čím by to mohlo být? Předem děkuji za případné odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 nedobíjí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej.t Vloženo 7. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 A neměla by svítit kontrolka dobijení? Když se přidají otáčky, tak se vše zdá v normálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Když se to po zvýšení otáček zlepší, tak to zcela jistě dobíjí. To bude dělat stará, unavená baterka. V lepším případě by mohlo pomoct dobití dobíječkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Svítí ti kontrolka dobíjení po zapnutí klíčku? Pokud ne tak to začne dobíjet až po většìm zvýšení otáček. Do tý doby to nedobíjí a asi ještě žhaví proto tak malý napětí.A baterka taky bude vybitá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej.t Vloženo 8. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Teď si nejsem jistý s tou kontrolkou, zítra se na to podívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej.t Vloženo 11. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Tak kontrolka po zapnutí nesvítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Tak to bude asi přerušený slabý kablík k alternátoru. Hledej na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.