sprg Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 U OI TDI 81kw se mi rozsvítila kontrolka diagnostiky, a palubní počítač mi píše cituji "EMISE - DO DÍLNY"..Jinak všechno funguje normálně. Auto mám chvilku a netuším co by to mohlo být. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky. DO servisu se chystám zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žuňa Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Mám Octávie combi 1.9 TDI 81kw chipovanou na 104kw rok výroby 2004, a píse mi to závadu, emise- jet do dílny. Dříve to udělallo 1x za měsíc a nyní po 5km. Když to připojím na vag tak mi to píše závady : 1)19586 systém zpětného vedení výfuk. plynu- mez regulace překročena. Sporadická 2) 17965 regulace plnícího tlaku- mez regulace překročena. Turbo sem čistil, bylo čisté a EGRventil jsem také čistil. Může mi někdo poradit co to může dělat?? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žuňa Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Zdar, nikdo mi neporadil, ale už jsem na to přišel sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanis 4x4 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Zdravím ve spolek mám problém s otcovou Octavii 1.9 Tdi 81kw 2003 combi style. Když jedu po dálnici přes 100 km/h auto zabručí a rozsvítí se emise do dílny když podřadím, šlápnu tomu tak auto jede jak zdechlina na každý kvalt. Nebo když jedu do kopce šlápnu tomu auto zabručí a je to ten samý efekt co předtím. Nejlepší na tom je že po čase emise zhasnou a auto se chová jako by se nic nestalo ale když chci jet rychleji nebo do kopce zase se rozsvítí emise do dílny. Auto je v servisu a zajímavé je že pc žádnou chybu neukazuje. Ps váha vzduchu je ok, egr ventil je nový a lambda sonda je taky v pohodě tak se známým kroutíme hlavou čím to může být. Auto je jinak pravidelně servisováno a má i servisní knížku. Chci se zeptat jestli se s tímto problémem někdo z vás nesetkal protože už mě to začíná štvát. Díky moc za odpověďi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Mám Octávie combi 1.9 TDI 81kw chipovanou na 104kw rok výroby 2004, a píse mi to závadu, emise- jet do dílny. Dříve to udělallo 1x za měsíc a nyní po 5km. Když to připojím na vag tak mi to píše závady : 1)19586 systém zpětného vedení výfuk. plynu- mez regulace překročena. Sporadická 2) 17965 regulace plnícího tlaku- mez regulace překročena. Turbo sem čistil, bylo čisté a EGRventil jsem také čistil. Může mi někdo poradit co to může dělat?? Díky za odpovědi. a egr mas on alebo off Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 ahoj, přítelkyni dnes vyskočilo - EMISE DO DÍLNY, vykon padl a auto vubec nejelo. Mam doma DELPHI diagnostiku, tak jsem neco pozjistil, potom zavady smazal a auto bylo ok, ale prozatím nevím, čím to bylo. Máte někdo zkušenosti s těmito chybami? Zítra se na to chci podívat. 0A P0243 Turbocharger/Supercharger Wastegate Solenoid "A" 0A P0489 Exhaust Gas Recirculation "A" Control Circuit Low 0A P0216 Injector/Injection Timing Control Circuit díky moc za pomoc. Zkusím omrknout filtry a EGR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 nikdo nevite? Tohle jsou chyby z vagu 17849 - ventil zpetneho vedeni vyfukovych plynu N18 17957 - magneticky ventil pro omezeni plniciho tlaku N75 17660 - ventil pro zacatek vstriku N108 17552 - meric hmoty vzduchu G70 17946 - odpojovaci ventil paliva N109 Vycistil jsem zaneseny EGR, z funkční Octavie jsem dal ty 3 ventily a stejne se zavada objevila. Ted jsem zjistil, ze mam ve filtru malo nafty, po doliti opet malo. Uz si nevim rady, co to muze byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paveloctavia Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Zdravím Mám auto Škoda Octavia I 1.9 TDI rv.2004. Už nějakou dobu se mi při jízdě rozsvítí kontrolka emise do dílny a auto ztratí výkon. Při jízdě najednou auto nechce táhnout, tak vypnu klíček, potom zapnu klíček a auto se vzpamatuje a jede dál. Ale tento problém nastane po ujetí několika kilometrů. Po radách a doporučeních jsem vyměnil ventil n75 i váhu vzduchu, ale pořád nic. Na diagnostice mi to pokaždé hlásí vždy něco jiného. V servisu si myslí, že by to mohlo být i popřípadě turbo, ale nejsou si tím na 100% jistí, tak nechci zbytečně vyhazovat peníze za nové turbo a auto stále nejelo. Tak prosím o radu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Navrátil Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 (editace) Zdravím, Mám teď podobný chyby na 1.9TDI 66kw.. 4servisy elektrika prolezla a háže mi to nejčastěji P0243.. Pak P0299. Tu P0216 jsem tam měl taky. Na co se dal ještě zaměřit? Jak jste dopadl vy?? Podle diagnostiky je to P0243 Turbodmychadla wastegate Solenoid Závada. Někdy se také zobrazily chyby P0216, P0299. Hodí se to do nouzového režimu a turbo netáhne...po nastartování většinou ok. Chyba někdy zmizí.. Měl jsem to v servise několikrát. Egr nový, elektrika prolezlá 2x, ventil plniciho tlaku nový, hl. Relé 106 vyměněno ve Škodovce naposledy za originální. 14 dnů klid a teď zase..taky si s tím moc nevěděli rady.. Přikládám, co vyjelo v servise a diagnostika.. Předem díky za tipy. David Editováno: 11. Únor 2019, autor: David Navrátil Doplnění informací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pájky Vloženo 22. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2023 V 16. 5. 2011 na 20:57, Žuňa napsal: Zdar, nikdo mi neporadil, ale už jsem na to přišel sám. Zdarec mužů se zeptat čím to bylo dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.