hotelix Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Ahoj, nemáte někdo někde zkušenosti s lakovnou Alu Kol okolo Prahy (nebo vlastně kdekoliv, ale osobní zkušenost prosím)? Nejen na VW ale i na jiný auto v rodině bych potřeboval hodit dvě sady do černý. Komunikuju s nějakýma, ale s těma je to dost zdlouhavý, odpovídají za 3 dny. Ale recenze mají solidní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 hoď to do plastidipu a ušetříš čas i peníze a když se to někdě odře, stačí mít sebou jenom plechovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Mám, dával sem kola do černý. Ale na Vysočině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotelix Vloženo 11. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 @luky.daniel Vidíš, dip jsem si s tím vůbec nespojil. To si koupím jen sprej a opláchnu kola a nastříkám? Teoreticky to můžu nechat nazutý, že (automobilové barbarství stříknutí jen z vnější strany - pro efekt to stačí)? A zvládnu to sám a koukám cena se drží v rozumných mezích. @Luďa Tak stejně, na kolik tě to vyšlo? Já mám 14", aspoň pro srovnání. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotelix Vloženo 11. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Aha, jasný, prostě nástřik z obou stran, píšu sr*čky. Ale kolik je toho potřeba? Tam píšou že 13-15" kola z obou stran za 2500Kč včetně lesku. Tzn 10 plechovek barvy á 400ml na 4 kola + dvě plechovky lesku? Není to nějak moc? Asi koupím dvě a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 (editace) hele já jsem si na feldě stříkal na modro modrý pavučiny a stačily 2 plechovky plasti na 4 kola a ještě mi zbylo do zásoby půl jedné... Stačí sundat kola (jistota že to nebude všude), umýt a odmastit, pořádně nechat uschnout a pak jen stříkat podle libosti lepší jsou 2 vrstvy-líp se ta barva pak sloupne ( opravdu jak třeba samolepka..). Budeš mít za 700kč krásný černý kola a hlavně se to dá dát zas dolů. Na tyhle kola ve 2 vrstvách padly 2 plechovky-jedna za 399 myslím. Nic víc. Editováno: 11. Březen 2017, autor: luky.daniel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Já dal za kolo 500, ale mám to jen zvenku. Vnitřky sou původní. Mrkni sem: strana 30 úplně dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotelix Vloženo 11. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Hele 2k za komplet takhle by bylo pěkný. Neprožívám to s tím lakováním celých (automobilový barbar). Tak teď dilema. Koukám, že to bylo ale dávno, kde jsi to nechával dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.