novej Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Zdravím, uniká mi fridex, zvláštním způsobem. Nádobka je plná po dobu cesty (možná proto že s teplým motorem kapalina nabyde). Ale přes noc ubyde cca 0,5l kapaliny. Ráno doleju, jedu do práce v poho, ale odpoledne už to zaase hlásí že je tam málo. Celej motor zespoda zeblitej fridexem. Zhruba jsem našel i místo odkud by to mohlo jít, ale jak je to roztříklý po celým motoru tak si tím nejsem jistej. Každopádně to jde někde ze zadu motoru, cca v místech pod připojením turba. Ale člověk tam nestrčí ani ruku, ani tam není vidět. Tedy otázka - je tu nějaký mechanik který má zkušenost, nebo nápad odkud v tomhle místě by to mohlo unikat? nějaký Okroužek, nebo připojení hadice atp? Předpokládám že hlava to nebude, při takovém úbytku už by motor asi blbnul (?). Nějaká rada prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Ahoj, já to teď taky řeším. Ale mě ta voda utíká ve velkém do motoru. A dělá to chladič spalin. Taková nerezová trubka pod turbem. Budu ho muset odpojit a hadice spojit mezi sebou. Jinak zazadu nic jiného na vodu není. Turbo je chlazené pouze olejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novej Vloženo 10. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Takže to znamená, že k tý trubce jsou připojený hadice v těchle místech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novej Vloženo 15. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 bylo to těsnění pod plastovou přírubou co je přišroubovaná na blok motoru. Cena mne dostala, je to Okroužek za 107kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.