Publikováno Březen 11, 20178 r Zdravím všechny :-), mám takovou myšlenku, že by možná bylo lepší, aby auto (cabrio) nestálo půlku léta v garáži, ale využilo by se i jinak :-) Napadlo mě ho "půjčovat". Samozřejmě jsem si vědom toho, že by byly nutné nějaké investice (tracking, kamera), ale ve výsledku by se na tom tratit nemuselo. Co si o tom myslíte? Má někdo nějakou zkušenost? Díky! Neonik
Březen 11, 20178 r Zkušenost nemám, ale pokud by to bylo moje auto, tak bych jej rozhodně nesvěřoval neznámým lidem (a možná ani známým). Leda by jsi jej rovnou odepsal a používal jej jen k půjčování. Upraveno Březen 11, 20178 r od stanmar
Březen 11, 20178 r Rozhodně bych do toho nešel na vlastní pěst. Dnes funguje už relativně zaběhlá možnost, jak auta půjčovat přes prostředníka, například http://www.hoppycar.cz/ Vyvaruješ se tak hromadě věcí, které bys musel řešit - řešení pokut, atd...
Březen 11, 20178 r Autor Přesně tady ta stránka mi vyskočila na FB a přivedla mne na tuto myšlenku :-) Auto je firemní, tak by ani s účtováním příjmů za půjčování nemusel být žádný problém. Já právě auto docela nerad dávám z ruky, na druhou stranu vím o lidech, co auta docela běžně půjčují a žádný zásadnější problém s tím nemají (samozřejmě půjčování probíhá převážně na základě poptávky přes doporučení). Prostě těžko se rozhodnout :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.