Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny :-),

mám takovou myšlenku, že by možná bylo lepší, aby auto (cabrio) nestálo půlku léta v garáži, ale využilo by se i jinak :-) Napadlo mě ho "půjčovat". Samozřejmě jsem si vědom toho, že by byly nutné nějaké investice (tracking, kamera), ale ve výsledku by se na tom tratit nemuselo. Co si o tom myslíte?

Má někdo nějakou zkušenost?

Díky!

Neonik

Vloženo (editace)

Zkušenost nemám, ale pokud by to bylo moje auto, tak bych jej rozhodně nesvěřoval neznámým lidem (a možná ani známým).

Leda by jsi jej rovnou odepsal a používal jej jen k půjčování.

Editováno: , autor: stanmar
Vloženo

Přesně tady ta stránka mi vyskočila na FB a přivedla mne na tuto myšlenku :-) Auto je firemní, tak by ani s účtováním příjmů za půjčování nemusel být žádný problém. 

Já právě auto docela nerad dávám z ruky, na druhou stranu vím o lidech, co auta docela běžně půjčují a žádný zásadnější problém s tím nemají (samozřejmě půjčování probíhá převážně na základě poptávky přes doporučení).

Prostě těžko se rozhodnout :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...