LucasCZE Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Na diagnostice je predpokladam nejaka chyba, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Jj, svítí kontrolka volantu,takže jestli to může být tím že něco někde chybí nebo jestli něco neodešlo..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Kazdy muze napsat svuj tip a muzeme tady o tom polemizovat, nebo si na diagnostice precti zavadu a budes vedet hned. Bez diagnostiky se proste nehnes. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Stále to více méně řeším po telefonu na dálku, auto mně dává do kupy kamarád. Takže mu napíšu ať mně přepošle text závady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Tak pocitac nic nerika, ale pry to muze byt loziskem v kolu, prijde mne to divny, ale uz nevim co jinyho zkusit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Loziskem kola? To se mi moc nezda. Pokud by na lozisku byl rozpadly takovy ten pasek pro snimac rychlosti otaceni kola, tak se rozsviti ABS. Ale ze by to melo vliv na posilovac si nemyslim... A ze by svitila kontrolka a na diagnostice nic nebylo se mi taky nejak nezda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 rozsvícená kontrolka informuje o chybě uložené v ŘJ, jinými slovy ta chyba tam být zapsaná musí. Asi to bude chtít jiný servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Taky mne to prijde jako blbost, krom volantu svitej pouze svetla, pasy a airbag(vse neni pripojeno). Tak to tedy asi budu muset zkusit u nekoho jinyho tedy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 ono to bylo bourané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Nebylo to bourane, ale mel jsem "kamarada", co me okradl..mel u sebe moje auto a takhle to dopadlo. Zkusim sem vlozit fotky v jakym stavu jsem si auto odtahnul.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Vše jsem teď cca 3měsíce sháněl kde se dalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 No tak to je radost, drzim palce, at to das do kupy. Nejaka chyba na diagnostice musi byt. Bud primo v posilovaci rizeni nebo treba v jinych ridicich jednotkach ztrata komunikace s posilovacem. Proste neco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George3 Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 Dekuju, ted uz vyresit jen ten posilovac a pak se budou uz v prubehu provozu resit ostatni veci. A s tou diagnostikou mas pravdu, taky se mne to nezda, ze by na ni nic nebylo.. Ona je i ko baterka, tak ono jestli to nebude i tim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 Ale i kdyby byla v háji baterka, tak servo napíše, že má nedostatečné napětí na svorce. Přeji hodně štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovica Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Ahoj, popíšem problém, ktorý teraz na aute mám. Na aute som menil kolesa za zimnú sadu(pravdepodobne to s problémom súvis nemá). Pri prvej jazde na zimných kolách mi po pár metroch začala sporadicky blikať oranžová kontrolka serva, následne preblikovala i na červenú, potom svietila trvale na oranžovovo, aktuálne svieti chvílu na oranžovo, chvílu na červeno. Riadenie je už cítiť, že ide ťažšie. Prvé dni po dostavení auta a po opätovnom naštartovaní, kontrolka serva nesvietila, po prejdení pár metrov kontrolka zase svietila. Pridávam aj video ako kontrolka preblikuje pri pohybe s volantom. Bol som v servise, diagnostika vypísala viacero chýb, medzi inými i to že nekomunikuje riad.jednotka servoriadenia, okrem toho svietili ďalšie chyby, napr.chyba vyhrievania spätných zrkadiel. Zaujímavé, je že pokial na aute svieti servo na oranžovo a mechanik zmazal chyby, po naštartovaní sú chybu vymazane, ale stačí trochu pohnúť volantom, aby sa kontrolka serva rozsietila na červeno a automaticky tam naskočia všetky vymazané chyby(aj to vyhrievanie zrkadiel). Mechanik si ešte zháňa všetky potrebné schémy a všetko to ešte prejde. Stretli ste sa už s týmto problémom? VID_20181118_134708[1].mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kub.kyn Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Také se připínám k tématu..svítí kontrolka serva žlutě, při zatáčení doleva je hlučnější a diag hlásí toto(viz. foto). Je servo OFF? nebo něco levnějšího?? Po vymazání po pár dnech se zase rožne, předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirecek77 Vloženo 8. Června Sdílet Vloženo 8. Června Dobrý den, chci se zeptat ohledně posilovače řízení na Octavii 2, na budikach mi svítí červený volant a logicky mi tedy nejede posilovač řízení Diagnostika ukázala tenhle problém, věděl by někdo nebo neměl s tím někdo zkušenost, co by to tak mohlo být? Mockrát děkuji za všechny názory diagnostika napsala tohle: 446 omezení funkce podpětím ( spodní mezní hodnota překročena) - 3 ridici jednotka zkrat na kostru - nahodila závada. takze čiste teoreticky by mohl být konektor nebo kablik v servu špatný? pojistky jsem prošel a všechno v poho. predem děkuji za odpověďi a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.