bolek Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 :palec2:Ved som to pisal hned ako prve ze je problem v BATERKE. Niektory clenovia bi menili starter za novy. Pokud jsi narážel na mě, tak seš vedle jak ta jedle. Přečti si příspěvek, kde jsem psal "V MÉM PŘÍPADĚ". Problém začal pouhým vybrováním pastorku, později zvuky,které k startování nepatří. Nevěnoval jsem tomu extra pozornost, až po upozornění Indyho, že startér čeká brzká výměna, jsem zůstal napozoru. Žádné dlouhé štreky, žádné zahraničí. Jaké to překvapení, když do čtyřech měsících odešel navěky. Neměj mě za blba, kabely a cívka byla to prvé po čem jsem šel!! Takže PROCHY, ano v případě DAN 46 jsi měl pravdu , ale jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 BOLEK:Nenarazal som na teba. Pozorne si precitaj ktory 2 clenovia radili ze ma vymenit starter .(ACEK,NEORAS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Tak si to Prochy líp přečti nikde jsem nepsal o tom že má vyměnit startér a krom toho napsat- zlá bateka to umí každej ale říct přesnou příčinu taky neumíš tak si neber za vyřešení tohohle problému chválu ,tak to bohužel je.A problém je ten že identická závada nemusí být ta samá ale problém může být i jinde.A řešit něco na dálku je jen pokus/omyl.A něco jinýho u toho být pokud tomu rozumíš,což asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Pokud startér cvaká tak to bude něco ve startéru.Baterie může být slabší a dobít to je to nejmenší ale pokud by byla špatná tak by zhasínaly i kontrolky, a spínačka taky blbost to by startér necvakal a stáří nebo km nejsou podstatné.Může se to stát i unového startéru. Tady by možná postačíla motorizace a typ motoru.Jinak může být špatná cívka,upadlý drátek někde u uhlíků ,opotřebované uhlíky nebo jen potřebuje vyčistit a namazat. Tu si HNED tvrdil ze je to STARTER. Pochop toto forum je o radach a o pomoci clenom a majitelom aut SKODA. Ziadnu CHVALU si neberiem. Ale dat niekomu radu ze vymen starter a nevyskusat v prvom rade ci je dobra baterka je dost drahy omyl pre majitela . ACEK: Ci ja rozumiem autam alebo nie tak to neries. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 A kde máš to že jsem psal ať vymění startér?Nic takovýho tu není! Nebudu se dál dohadovat fakt to nemá s tebou smysl. Zpět k tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 (editace) ACEK: Pisal si ze je nieco zo starterom.Citaj par riadkou hore. Zavada je uz odstranena nemam co dodat-pisat. LOCK. Editováno: 17. Březen 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Klíííd chlapy! Problém vyřešen, tak na sebe neházejte kamenem! Zdržte se zbytečných dohad a nebo vlezte na rozhádané členy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 He he nikdo nerikal nic o vymene rikam at si ho necha opravit samozdrejme sem nepredokladal ze nema zkontrolovane zakladni veci =) prochy suxor!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Tímto posledním příspěvkem ukončím v tomto tématu mé učinkování. Neodpustím si připomínku na Tebe DAN46. Opravdu než napíšeš Tvůj problém,podívej se po logické příčině. Tímto jsi některé členy uvedl v blbce a následné dohadování je o ničem. V tomto případě má neOras 100% pravdu. A ty PROCHY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-P9 Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Ahoj,potřebuji poradit,mám oktávku 1.9 SDI rv 2000,a mám problém,občas za teplého motoru nemůžu nastartovat,třikrát čtyřikrát to zkusím,a pak to chytne,a dnes mi to chcíplo i za jízdy,po chvíly to zase chytlo.Diagnostika neukázala žádnou chybu,tak nevím,kdyby měl někdo s tímhle problémem nějakou zkušenost,uvítám jakoukoli radu,dík Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.