virtual Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 Dík, když nenajdu něco blíž, zkusím to tam. Jak dlouho to trvalo u tvého auta? Podle fotek na webu tam podobnou opravu mají psáno 0,5 až 1,5 hodiny (blatník Škoda a BMW), to by se mi nevyplatilo jezdit pryč (myslím na počkání po domluvě)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 Já jsem tam vždycky čekal. Cca hodinu až hodinu a půl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 Dík za info 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 23. Březen 2022 Sdílet Vloženo 23. Březen 2022 Mám aktuální pozitivní zkušenost s Renove Cars ve Vestci. Všechno proběhlo bezproblémově, doba opravy jednoho důlku asi 3 cm byla hodinku a čtvrt, uděláno na počkání. Cena 1420 Kč. Kvalita opravy špičková, je zcela nemožné najít poškozené místo a to i na sluníčku. Za sebe jedině doporučuju. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 23. Březen 2022 Sdílet Vloženo 23. Březen 2022 (editace) @BubaqJak dlouhá byla doba objednání? Já tam poptával a nabídli mi termín asi za měsíc (zatím čekám na vyjádření pojišťovny). Editováno: 23. Březen 2022, autor: virtual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baracek Vloženo 23. Březen 2022 Sdílet Vloženo 23. Březen 2022 (editace) Super, jedu tam za týden, tak snad bude taky vše ok☺️ Taky jsem cekal tak měsíc Editováno: 23. Březen 2022, autor: Baracek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 23. Březen 2022 Sdílet Vloženo 23. Březen 2022 @virtual Přesně 5 týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. Březen 2022 Sdílet Vloženo 23. Březen 2022 Jsem rád, že máte stejně pozitivní zkušenosti jako já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 @Bubaq @BaracekDík, to tak odpovídá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baracek Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 Tak dneska jsem byl v Renove Cars vyřešit dvě promáčkliny, kde jedna byla i lehce odřená. No a vypadá to jako nový, nikde jsem nic nepoznal, takže za mě taky super! 😊 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 Cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baracek Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 Mel jsem jeden důlek na dveřích, ten měl tak cm a byl i odřenej. Pak takovou promáčklou čáru jsem měl na sloupku nad pravým zadním oknem. Bylo to od okna až ke střeše, takže několik cm. Snad to popisuju srozumitelně. Celkově jsem platil 4400. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 19. Květen 2022 Sdílet Vloženo 19. Květen 2022 Přidávám se k spokojeným zákazníkům Renove Cars. V mém případě to byla větší promáčklina (spíš díra jak prase, odlítlo polínko z protijedoucího auta), bylo nutné odstrojit podběh... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.