Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dík, když nenajdu něco blíž, zkusím to tam. Jak dlouho to trvalo u tvého auta? Podle fotek na webu tam podobnou opravu mají psáno 0,5 až 1,5 hodiny (blatník Škoda a BMW), to by se mi nevyplatilo jezdit pryč (myslím na počkání po domluvě)...

Já jsem tam vždycky čekal. Cca hodinu až hodinu a půl. 

Dík za info 👍

• 1 měsíc později...

Mám aktuální pozitivní zkušenost s Renove Cars ve Vestci. Všechno proběhlo bezproblémově, doba opravy jednoho důlku asi 3 cm byla hodinku a čtvrt, uděláno na počkání. Cena 1420 Kč. Kvalita opravy špičková, je zcela nemožné najít poškozené místo a to i na sluníčku.

Za sebe jedině doporučuju.

@BubaqJak dlouhá byla doba objednání? Já tam poptával a nabídli mi termín asi za měsíc (zatím čekám na vyjádření pojišťovny).

Upraveno od virtual

Super, jedu tam za týden, tak snad bude taky vše ok☺️ Taky jsem cekal tak měsíc 

Upraveno od Baracek

Jsem rád, že máte stejně pozitivní zkušenosti jako já. 

• 2 týdny později...

Tak dneska jsem byl v Renove Cars vyřešit dvě promáčkliny, kde jedna byla i lehce odřená. No a vypadá to jako nový, nikde jsem nic nepoznal, takže za mě taky super! 😊

Mel jsem jeden důlek na dveřích, ten měl tak cm a byl i odřenej. Pak takovou promáčklou čáru jsem měl na sloupku nad pravým zadním oknem. Bylo to od okna až ke střeše, takže několik cm. Snad to popisuju srozumitelně. Celkově jsem platil 4400.

• 1 měsíc později...

Přidávám se k spokojeným zákazníkům Renove Cars. V mém případě to byla větší promáčklina (spíš díra jak prase, odlítlo polínko z protijedoucího auta), bylo nutné odstrojit podběh...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.