Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dík, když nenajdu něco blíž, zkusím to tam. Jak dlouho to trvalo u tvého auta? Podle fotek na webu tam podobnou opravu mají psáno 0,5 až 1,5 hodiny (blatník Škoda a BMW), to by se mi nevyplatilo jezdit pryč (myslím na počkání po domluvě)...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Mám aktuální pozitivní zkušenost s Renove Cars ve Vestci. Všechno proběhlo bezproblémově, doba opravy jednoho důlku asi 3 cm byla hodinku a čtvrt, uděláno na počkání. Cena 1420 Kč. Kvalita opravy špičková, je zcela nemožné najít poškozené místo a to i na sluníčku.

Za sebe jedině doporučuju.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak dneska jsem byl v Renove Cars vyřešit dvě promáčkliny, kde jedna byla i lehce odřená. No a vypadá to jako nový, nikde jsem nic nepoznal, takže za mě taky super! 😊

Vloženo

Mel jsem jeden důlek na dveřích, ten měl tak cm a byl i odřenej. Pak takovou promáčklou čáru jsem měl na sloupku nad pravým zadním oknem. Bylo to od okna až ke střeše, takže několik cm. Snad to popisuju srozumitelně. Celkově jsem platil 4400.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Přidávám se k spokojeným zákazníkům Renove Cars. V mém případě to byla větší promáčklina (spíš díra jak prase, odlítlo polínko z protijedoucího auta), bylo nutné odstrojit podběh...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...