Janečka V. Vloženo 25. Březen 2017 Vloženo 25. Březen 2017 Chci pořídit auto kamerku do Citiga. Máte ji tam namontovanou a odzkoušenou jak funguje. Doporučte jakou /nejlépe s ukázkou jak maká/ Citovat
mischicka Vloženo 25. Březen 2017 Vloženo 25. Březen 2017 Zkus témata o kamerách v dalších modelech - zkušeností je tam mraky a zcela jistě budou aplikovatelné i na Citigo. Citovat
ferokulda Vloženo 11. Říjen 2017 Vloženo 11. Říjen 2017 (editace) Zdravim. Dnes jsem dodělal montáž autokamery. Mám tuto, protože při případném sundavání oddělám jen kameru, základna s kabelem zůstávají na skle. Kameru jsem umístil schválně za zpětné zrcátko, abych ji viděl co nejméně. Chtěl jsem, aby kabel byl co nejvíce skrytý, takže je veden krajem stropnice, A sloupkem k pojistkové skříňce. Plus kabel je tedy vyveden z pojistky č. 36 (napájí autozapalovač, tedy spíná s klíčkem). Kabel je přes očko přišroubovám k pojistce (vyvrtal jsem v ní dirku). Šlo by to řešit i tímto, ale je to vysoké a nešlo by zavřít víko pojistkové skříňky. V místě nad spínačem světel je umístěn měnič napětí 12 V => 5 V a je zde připojen kostra kabel (dal jsem šroubek). Takže kabel je vidět jen jak jde od kamery pod stropnici. Editováno: 11. Říjen 2017, autor: ferokulda 1 Citovat
Joseamigo Vloženo 17. Říjen 2017 Vloženo 17. Říjen 2017 Tak už mám kameru (Mio Mivue) v Žábě taky, prdnul jsem to ke spínanýmu kontaktu v přepínači světel a hotovo. Ten jejich 12V-5V adapter má pojistku i v sobě, tak se toho nebojim. Jenom mi ta mrcha přísavka pořád nechtěla držet na skle, takže jsem na to šel jak na holku, pořádně umýt a olízat a už drží fest Kameru mám víc vpravo, bo škatule se CitysafeDrive... Funguje ok, sundávat ji nehodlám, stínítko spolujezdce do toho nebouchá. Celý mi to zabralo asi 2 hodiny, z čehož nejvíc času jsem strávil "opatrným vytrháváním" panelu A sloupku. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.