Janečka V. Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Chci pořídit auto kamerku do Citiga. Máte ji tam namontovanou a odzkoušenou jak funguje. Doporučte jakou /nejlépe s ukázkou jak maká/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Zkus témata o kamerách v dalších modelech - zkušeností je tam mraky a zcela jistě budou aplikovatelné i na Citigo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 (editace) Zdravim. Dnes jsem dodělal montáž autokamery. Mám tuto, protože při případném sundavání oddělám jen kameru, základna s kabelem zůstávají na skle. Kameru jsem umístil schválně za zpětné zrcátko, abych ji viděl co nejméně. Chtěl jsem, aby kabel byl co nejvíce skrytý, takže je veden krajem stropnice, A sloupkem k pojistkové skříňce. Plus kabel je tedy vyveden z pojistky č. 36 (napájí autozapalovač, tedy spíná s klíčkem). Kabel je přes očko přišroubovám k pojistce (vyvrtal jsem v ní dirku). Šlo by to řešit i tímto, ale je to vysoké a nešlo by zavřít víko pojistkové skříňky. V místě nad spínačem světel je umístěn měnič napětí 12 V => 5 V a je zde připojen kostra kabel (dal jsem šroubek). Takže kabel je vidět jen jak jde od kamery pod stropnici. Editováno: 11. Říjen 2017, autor: ferokulda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Tak už mám kameru (Mio Mivue) v Žábě taky, prdnul jsem to ke spínanýmu kontaktu v přepínači světel a hotovo. Ten jejich 12V-5V adapter má pojistku i v sobě, tak se toho nebojim. Jenom mi ta mrcha přísavka pořád nechtěla držet na skle, takže jsem na to šel jak na holku, pořádně umýt a olízat a už drží fest Kameru mám víc vpravo, bo škatule se CitysafeDrive... Funguje ok, sundávat ji nehodlám, stínítko spolujezdce do toho nebouchá. Celý mi to zabralo asi 2 hodiny, z čehož nejvíc času jsem strávil "opatrným vytrháváním" panelu A sloupku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.