Publikováno Březen 26, 20178 r Zdravím, dnes mi vyhodilo na maxidote počas jazdy: "skontrol. denne svetlo vpravo!". Zastavil som hneď ako to bolo možné a skontroloval. Obe denné svietili, vypol som motor, naštartoval a hlásenie sa už potom neobjavilo. Stalo sa vám niekomu niečo podobné? Prečo vyhodilo chybu svetla keď bolo v pohode?
Březen 26, 20178 r Ahoj, něco podobného se mi stalo cca před rokem - během jízdy zničehonic vyhodil maxidot chybovou hlášku "kontrola tlaku v pneumatikách". Zastavil jsem, změřil tlaky a vše OK. Vypnul jsem motor, znovu nastartoval a chybová hláška zmizela. Pro jistotu jsem nastavil aktuální tlaky přes "set" a od té doby nic. Prostě asi jen nemělo auto svůj den Každopádně kdyby se to opakovalo, jel bych s tím do servisu...
Březen 26, 20178 r Mne to robi na pravom zadnom. Bud to naskoci samo alebo buchnem rukou po svetle a potom to ide. Je mi jasne, ze je tam zly kontakt len som si este nenasiel cas na to pozriet
Březen 29, 20178 r tak dnes som sa na to pozrel a bolo tam slabe ukostrenie. ziarovka tam mala velku vôlu..staci to stiahnut kombinackami a je to ok
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.