ales.zdvorak Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 Ahoj všem, Potřeboval bych poradit, ohledně zapojení svítícího drátu (ambientní osvětlení). Rád bych, aby se mi pásek rozsvítil při zapnutí hlavních světel. Může mi někdo poradit, na jaký kabel připojit plus a kam dát mínus z trafa toho pásku ? Nejsem elektrikář, takže bych potřeboval co nejjednodušší způsob a ideálně i fotku. Někam na pojistku světel ideálně asi ? Kostru - někam pod šroubek ? Jedná se o Superb 2 sedan. díky všem, přikládám odkaz na ten drát co mam na mysli. http://www.led-autozarovky.cz/led-autozarovky/eshop/36-1-Svitici-draty-kabely/1138-2-Draty-3-m/5/6645-Svitici-elektricky-drat-kabel-3m-barva-modra-ice-12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 Napojil bych to na podsviceni ovladacu stahovani oken. Nejrychlejsi a nejjednodussi. A minus na kostru v konektoru a nebo ve dverich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratas Vloženo 9. Duben 2017 Sdílet Vloženo 9. Duben 2017 Trošku mi ve specifikaci chybí příkon, podle toho bych to připojoval. A taky nepíšeš, kde to chceš použít, v které části auta, podle toho bych se rozhodoval, kde bude volné plus nejblíže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.