Host DominikH Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Zdravím, chtěl bych Vás požádat o radu ohledně demontáže krytu autobaterie (viz. příloha) u FII FL 1.6 TDI 77kW. Kryt disponuje třemi packami, zároveň po odklopení krytky + pólu jsou dvě matičky, které drží na + pólu plíšek. Může mi prosím někdo poradit, jak postupovat při demontáži krytu, abych mohl vyměnit baterii? Díky Všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 (editace) Otevřeš +, odšroubuješ trochu matičku na pólu a mělo by to zatáhnutím jít ven. Chce to trochu síly ale jde to. Už jsem párkrát baterii oddělal. Ještě vždy odklápím tu packu co je mezi airboxem a baterii.. A mělo by to jít. Odklopí se to celé. Ale baterie bude nejspíš dobrá. Jen je dost slabá na studené starty a zvlášť když jezdíš sem tam krátké trasy do 5km. Sehnal jsem si za skvělé peníze 75Ah a nějakých 800A startovacího proudu a je úžasná.. Měl jsem právě problémy po nažhavení že už moc energie nezbývalo pro start.. Stará baterie nyní živí 1,2 HTP už druhou zimu u rodičů.. Jezdí 5km max a když jí dají 3x za zimu nabít tak je vpohodě. Editováno: 31. Březen 2017, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
immortals Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 odklopíš + povolíš matku a kontakt odpojíš rovnako - musíš odistiť na obrázku vyznačené pásiky - spodok potiahnúť smerom od batérie inak to nedáš dole 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Já nikdy nic potahovat nemusel. Jedině že by to někdo už předemnou urval ve škodě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host DominikH Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 Moc díky, baterie úspěšně vyměněna Nevěděl jsem, jestli jde celý ten plast, nebo se musí sundat. Nakonec to bylo docela jednoduché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.