kysa Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Ahoj, na jaký tlak foukáte pneu velikosti R19, hlavně asi tedy na Rsech. Nahodil jsem 19tky kola, v techničáku mám max. 18, tak nevím na kolik se mají foukat. Děkuji, foto kol k povšimnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 2.7 všechny čtyři. Btw ty máš v techničáku doporučené tlaky pneu [emoji23] ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 31. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 2,7 se mně zdá nějak moc. Tady je tabulka s tlaky. R 19 tam sice není, ale je z ní vidět závislost tlak - rozměr. Já bych nafoukal o něco méně než nejbližší užši rozměr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Zdát se ti může co chce Matěji..s plně naloženým autem se hustí ještě na víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 1. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2017 V techničáku ne, ale ve víčku nádrže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2017 Sdílet Vloženo 1. Duben 2017 Chápu (y)Tak snad jsem Ti pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.