Vodik Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Ahoj, začala mi blbnout navigace Amundsen+. Začalo to při návratu z lyží v Itálii. Prostě navigace nemohla najít polohu, a ukazovala úplně nesmyslně. Přisuzoval jsem to zhoršenému příjmu signálu GPS v horách a rakvi s lyžemi na střeše. Doma už to bylo OK. Teď už v podstatě nenajde cestu skoro nikdy. Mapa se načte, ale šipka pro navigování je úplně mimo realitu, někdy i o několik km. Nemáte s tím někdo zkušenost, čím by to mohlo být? Díky za každé přínosné info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Pokud nevidí satelity,vyměň anténu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vodik Vloženo 6. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Anténa pro GPS je v té ploutvičce na střeše? Musí se to měnit i s kabelem, nebo je v anténě nějaký konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb2 Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Ahoj, urcite bych to menil i s kabelem... me se to stalo taky, ale radsi jsem koupil magnetickou antenu a umistil ji za radio pod palubku, bylonro jednodusi a levnejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benzen1 Vloženo 9. Duben 2017 Sdílet Vloženo 9. Duben 2017 Objevil se mi stejný problém u navigace Amundsen. Poloha na mapě třeba i o 80 km jinde. Pak je místo, kde se navigace chytne, ale druhý den již je na stejném místě zase mimo, špatně ukazuje světové strany. Je tedy problém pouze v anténě? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vodik Vloženo 10. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Neznáte někdo konstrukci té originální antény? Je v ní např. i nějaká elektronika? Jinak mi nejde do hlavy, co by v anténě mohlo být vadného. Tak maximálně nějaký přechoďák ve spoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.