DavesMan Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 Pravdu máte. :( Nefunguje :( Subsystem 2 - Part No SW: 5Q0 955 547 A HW: 5Q0 955 547 A Labels: 5Q0-955-547.CLB Component: RLHS 037 0059 Coding: 0088DF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 Chce to opravdu správný senzor, pak to fungovat bude. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 To asi hej, ale oficiálně je senzor + kamera nedílnou součástí čelního skla a mění se to celé dohromady. A navíc i kdybych si hodil do okna šutr, tak v TUkasu by mi pak stejně dali zase ten novější RLHS, takže k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 (editace) No pozor, to číslo dílu, co jsem psal já, tak je aktuálně nejnovější (jinými slovy, že to teď do aut aktuálně montují). Každopádně nevím, jestli se bere jako náhrada i pro starší modelové roky. A pokud se nepletu, tak senzor lze normálně koupit jako náhradní díl. Prodává se i "gel", který slouží jen při výměně čelního okna a montuje se zpět původní senzor. Myslím si, že se ale určitě najde nějaký inzerát na bazosi, kde bude prodávat nový, nepoužitý (takže včetně "gelu") Editováno: 15. Prosinec 2021, autor: Krosta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.