Prosinec 15, 20213 r Pravdu máte. :( Nefunguje :( Subsystem 2 - Part No SW: 5Q0 955 547 A HW: 5Q0 955 547 A Labels: 5Q0-955-547.CLB Component: RLHS 037 0059 Coding: 0088DF
Prosinec 15, 20213 r To asi hej, ale oficiálně je senzor + kamera nedílnou součástí čelního skla a mění se to celé dohromady. A navíc i kdybych si hodil do okna šutr, tak v TUkasu by mi pak stejně dali zase ten novější RLHS, takže k ničemu.
Prosinec 15, 20213 r No pozor, to číslo dílu, co jsem psal já, tak je aktuálně nejnovější (jinými slovy, že to teď do aut aktuálně montují). Každopádně nevím, jestli se bere jako náhrada i pro starší modelové roky. A pokud se nepletu, tak senzor lze normálně koupit jako náhradní díl. Prodává se i "gel", který slouží jen při výměně čelního okna a montuje se zpět původní senzor. Myslím si, že se ale určitě najde nějaký inzerát na bazosi, kde bude prodávat nový, nepoužitý (takže včetně "gelu") Upraveno Prosinec 15, 20213 r od Krosta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.