HWSpeedy Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Zdravím, na jedné nové Fabii III 1.4 TDi 66kW píská/hučí palivové čerpadlo. Kolega říkal, že to je slyšet venku i za jízdy uvnitř. V servisu mu řekli že to prý některé kusy dělají. Moc se mně toto vyjádření nezdá. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Samozřejmě požadovat výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cagy Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Taky ho občas slyším, ale pouze pokud jedu na rezervu. Najeto 105 tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rowz Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Já jsem měl výměnu čerpadla na záruku v 35 000 km a už je krásně tiché. Teď jsem koupil další novou F3 a od začátku je pěkně hlučné. Pokud to takhle zůstane, tak budu reklamovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.