Publikováno Duben 12, 20178 r Mám original LPG landi renzo od výroby škoda Octavia II facelift 1.6mpi. Můžete mi někdo říct kdo dokáže seřídit vstřikovače? volal jsme na škodovku přímo a nemůžu se snima dohádat aby mně to udělaly. Žádný servisák mně to neudělá protože ta LPG řídící jednotka ma zablokovany přístup. Dik MOC ZA RADU. Už si nevím rady.Nesetkal se stím někdo?
Duben 13, 20178 r Landi Renzo děláme, ale vysvětli mi pojem seřídit vstřikovače??? Vstřikovače jako takové se seřídit nijak nedají, max. někdy, když se to nenechá dlouho vyčistit ultrazvukem, na to máme mašinu, kde vstřikovače aktivujeme určitým kmitočtem v ultrazvukové lázni na LPG vstřiky, někdy to pomůže, někdy bohužel ne.....jednotka je blokovaná, protože je udělaná na zakázku přímo pro Škodovku.
Duben 13, 20178 r Autor Měnil jsem všechny 4 vstřikovače a potřeboval bych to seřídit ještě mně to na volnoběh třepe s motorem. Po vyměně 70% zlepšení, ale není to úplně ono servisák mi řekl, že na úplné vyladění by potřeboval se dostat do te plynové jednotky.
Duben 13, 20178 r Musíš koupit originální vstřiky,ze Škodovky a bude vše v pořádku.Upravit mapu nelze.Nikdo ji s tím nic neudělá. Jiná cesta není.
Duben 14, 20178 r ..nebo vyhodit škodováckou jednotku lpg a dát tam jinou, tuším landi renzo... kdosi na foru to tu psal, že to tak udělal..
Září 28, 20186 r Mal by som zaujem o vtreky Lovato smart 3,2L prezyvane lovato kocka. Stači bez cievky jedna sa mi o jadro kde je piestik može byť hlučne či vybehane. Prikladam foto ako vypadaju.
Září 28, 20186 r Ano kupil som vnučke burany taxik ale iba rok bol v službe vodič 80-kou nabrak nakladak. Ma lpg tak som to musel rozchodiť. Upraveno Září 28, 20186 r od hubo44
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.