Publikováno Duben 18, 20178 r Zdravím. Dnes se mi s autem stal podivný problém. Cca při rychlosti 50 km/h se mi z ničeho nic vyšlápla sama spojka a zůstala vyšlápnutá u podlahy. Rychlost vypadla a mírně zachrčelo v převodovce. Vypnul jsem motor a nechal auto odtáhnout. Netušíte o co by mohlo jít? Na fóru jsem nic podobného nenašel.. Díky. Petr.
Duben 27, 20178 r Autor Tak to je prasklá lamela ve spojce, která zároveň vybrousila pěkný kroužek do převodovky..:(
Duben 27, 20178 r Autor před 4 minutami, skodamaniac napsal: Cena opravy? Případně máš ještě záruku? Je vyrobeno 01/2013 takze zaruka zrejme uz ne. Navic jsem druhej majitel tak nevim.. Kazdopadne cena v origo servisu predem hlasena cca 23000,-
Duben 27, 20178 r Kdyby tam byla 4-letá, tak bych zkusil nějakou slevu od Škodovky, ale nevím. Pokud je to první porouchaná část za 4 roky, tak bych to bral jako plus i když smůla, že to potkalo až tebe.
Duben 28, 20178 r Autor před 9 hodinami, skodamaniac napsal: Kdyby tam byla 4-letá, tak bych zkusil nějakou slevu od Škodovky, ale nevím. Pokud je to první porouchaná část za 4 roky, tak bych to bral jako plus i když smůla, že to potkalo až tebe. Jenze jelikoz nejsem prvni majitel tak jaka byla zaruka jiz nezjistim. Navic to je o par mesicu vic jak 4 roky tak by to bylo stejne mimo.. Jj zatim prvni vec..Nejvic me stve, ze jsem mel takovy nutkani tu spojku nechat vymenit, ale v servise mi rikali ze je jeste OK..ale to se nedivali dovnitr..:(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.