harmis Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Kde by sa dali zohnat tie kovove ramenka na ktore sa nasadzuju stierace? Mam modelovy rok 2008 a raminka mam na stare klasické stierace nie tie Aero a este aku dlzku mate na pravej a aku na lavej stane. Kupoval som to nove. Žeby ma natiahol predajca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Kde by sa dali zohnat tie kovove ramenka na ktore sa nasadzuju stierace? Mam modelovy rok 2008 a raminka mam na stare klasické stierace nie tie Aero a este aku dlzku mate na pravej a aku na lavej stane. Kupoval som to nove. Žeby ma natiahol predajca? SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Délka na obou stranách 53 cm a ramena-nosiče asi origo ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Ja mam doma jedny na prodej kdyby mel nekdo zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Tak jsem dnes udělal hokus pokus a zakoupil v autokelly flat stěrače za cenu 224kč za oba dva.je to výroba ala rýžožrouti,ale to nevadí.Za ty prachy to stojí za to vyzkoušet.Zatím to fachá,ale mám za sebou jen cestu z OV. Musely se jen vyměnit středy (ale v balení jsou asi 4 druhy takže není problém) a díky tomu že to není origo tak mi bylo doporučen o vzít jeden o délce 53cm a jeden o délce 51cm to z toho důvodu,že kdybych vzal dva stejné tak by mi ten u spolujezdce neseděl díky středové díře která je právě trošinku posunutá.Ale jinak k nepoznání a fungují.Zatím teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Ahoj Víťo, tak co? Ještě rýžožrouti držej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Délka na obou stranách 53 cm a ramena-nosiče asi origo ve škodovce. Já jsem dal na stranu u řidiče 550mm a u spolujezdce 510mm a sedí to jako "prd.l na hrnci" - ramínka původní origo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 jo jo Kájo drží a kupodivu i stírají takže zatím spokojenost.Za ty prachy si nemůžu stěžovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 (editace) Víťo, předně pěknou sobotu, ale jinak prý máte u Vás blbé počasí? Tady to zatím jde! Jinak, já jsem tam hned vloni v létě dal taky ty od rýžožroutů, v podstatě na zkoušku, ale taky zatím nemám důvod si stěžovat! Editováno: 2. Duben 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 ahoj Kájo.Tak počasí zas tak škaredé není.Jasně bylo dnes pod mrakem ale jak jsem jel na šichtu v 17:30 tak už sluníčko svítilo.A zítra už bude good.Včera pršelo,ale to kupodivu vyšla jen předpověď dle které to tak mělo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinka Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Zdravim panove, poradte prosim s delkou sterace mam v tom lehce hokej Superb I 2005, jak dlouhe flat sterace tam dat? Predpokladam ze cim vice delsi tim lepsi vyhled, je to tak? Co jsem nasel na netu tak delky se pro tento rocnik doporucuju 530mm + 530mm? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubin Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Čti příspěvky výše, myslím, že jak píše Lanny je to ideální -řidič 550, spolujezdec 510 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 to jirinka: Dej si tam stěrače z autobusu. Bude mít větší pole stírání a ty budeš mít z auta výhled jako lusk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 nooo, Liborku z lokomotivy su lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Tam jsou menší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 a uz som chcel kupovat z lokomotivy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Já zase přemýšlím o stěrači tady z toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 No to je jakási zrůda, ale z autobusu jako bývalý šofer nějaké stěrače ještě mám ..... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 A jako bývalý šofér autobusu - naftu máš taky? Ale jinak Nebo nás tady někdo bude mrdat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Ale aspoň je po dlouhé době prdel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 To budé průůůser, ty woe, naftu po tech letech , tu bys už nenalil ani do ( détika )buldozeru!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Myslíš třeba jako je DT 75 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Ahoj, rad bych to tu trosku ozivil, jelikoz se to vydalo malinko off-topic a odpovedi na puvodni otazku se tu nikdo nedobral. Mam podobnou otazku jako harmis na zacatku - mam obycejne sterace a rad bych ty "flat", ale nikoliv ty univerzalni z AutoKelly (mel jsem je na Octavii a jsou hrozne - funkce nic moc, ale predevsim s temi vymenovacimi nasadami vypadaji tragicky). Musim kvuli tomu menit cela ta ramena, nebo staci koupit proste sterace s patricnou koncovkou? A pokud musim menit ramena, na kolik ta sranda vyjde? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Musíš vyměnit celé ramínka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 http://www.autodilyhh.cz Mají tu raménka a stírací lišty Aero za celkem solidní ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.