Ondras77 Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Zdravim všechny, chtěl bych se zeptat, jestli je možné dát facelift budíky za mé původní MR01? A ještě jedna otázka, mam SDI, jestli tam můžu dát i z TDI? Předem díky všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Zdravim všechny, chtěl bych se zeptat, jestli je možné dát facelift budíky za mé původní MR01? A ještě jedna otázka, mam SDI, jestli tam můžu dát i z TDI? Předem díky všem za odpovědi. No po faceliftu měly i SDI tacha do 240, takže rozdíl mezi TDI a SDI asi není, ale jestli ti to půjde to nvm. btw tacha u SDI nějak nechápu, před facelifty maj do 200, některý do 220 a po faceliftu maj do 240...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 (editace) len tak lahko to nejde. bola tam zmena nejaka v rychlomeri aj v palivomeri. ale ist ide vsetko. ale nepojde to lahko. Editováno: 22. Říjen 2007, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Zdravim všechny, chtěl bych se zeptat, jestli je možné dát facelift budíky za mé původní MR01? A ještě jedna otázka, mam SDI, jestli tam můžu dát i z TDI? Předem díky všem za odpovědi. No po faceliftu měly i SDI tacha do 240, takže rozdíl mezi TDI a SDI asi není, ale jestli ti to půjde to nvm. btw tacha u SDI nějak nechápu, před facelifty maj do 200, některý do 220 a po faceliftu maj do 240...??? z důvody úspory výroby, zjistili že SDI motorů se nedělá tolik jako TDI, proto použili stejný budíky jinak není problém v budíkách přehrát soft a nemusí se předělávat palivoměr, nebo se jen přehodí odporová destička na palivoměru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 no mne na jednych nesiel tachometer. a manik hovoril ze sa budiky nejako menili a tachometer mi nikdy nepojde. tak som menil budiky zase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras77 Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Ještě jedna otázka pro nějakýho fajnšmekra, jak poznam, jestli mam centrální řídicí jednotku 6Q1 nebo 6Q2? Dá se to poznat, aniž bych se na ní musel mrknout? Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Ještě jedna otázka pro nějakýho fajnšmekra, jak poznam, jestli mam centrální řídicí jednotku 6Q1 nebo 6Q2? Dá se to poznat, aniž bych se na ní musel mrknout? Dík za odpověď Napíchnout na VAG a přečíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras77 Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Já myslel spíš podle výbavy, jestli když mám centrál a přední okna v elektrice, tak mám 6Q1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Já myslel spíš podle výbavy, jestli když mám centrál a přední okna v elektrice, tak mám 6Q1? nebo 6Q0 napíchni na VAG nebo sundej plast a víš na čem jsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras77 Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Já myslel spíš podle výbavy, jestli když mám centrál a přední okna v elektrice, tak mám 6Q1? nebo 6Q0 napíchni na VAG nebo sundej plast a víš na čem jsi Jasný to už by bylo celkem jedno, hlavně abych neměl 6Q2, chci dodělávat dálku, tak aby to fungovalo. Určitě se na to radši kouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 s tím, co píšeš, že máš, tak nebudeš nešťastným výměnychtivým majitelem 6Q2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras77 Vloženo 25. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 s tím, co píšeš, že máš, tak nebudeš nešťastným výměnychtivým majitelem 6Q2 díky bohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 istotu však budeš mat az ked to napichnes na VAG alebo skontrolujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Vzhledem k tomu, že s 6Q2 nechoděj okna, tak ji určitě nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras77 Vloženo 26. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Vzhledem k tomu, že s 6Q2 nechoděj okna, tak ji určitě nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Lidičky, koupil jsem na SDI MR03 budíky z RS MR07 a rád bych se zeptal, jak na výměnu. Nejspíš asi odpojit baterku, kuchnout staré budíky, vložit nové a pak jet na VAG? A hlavně jak je to s nakódováním budíků? Je k nim i pin, ale známej má vag chvíli, tak jen aby jsme pak netápali hodinu, kde to najít. Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Lidičky, koupil jsem na SDI MR03 budíky z RS MR07 a rád bych se zeptal, jak na výměnu. Nejspíš asi odpojit baterku, kuchnout staré budíky, vložit nové a pak jet na VAG? A hlavně jak je to s nakódováním budíků? Je k nim i pin, ale známej má vag chvíli, tak jen aby jsme pak netápali hodinu, kde to najít. Moc díky pokud vložíš nové a teprv pak pojedes na VAG tak už nikam nedojedeš. Dokud se nenakodují na tvé auto nenastartuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 musis poznat kod svojich starych a kod novych tusim aj kod imo ale to som si nie isty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) A nevíte někdo o někom, kdo by my s tím za rozumnou odměnu pomohl? VAG doma nemám, jen známej, ale pochybuju, že asi po měsíci s tím má zkušenosti ke kodování budíků. Hlavně mi pak došla ještě jedna věc. Nemám PP a budík z FRS asi mají, jak to bude s tímto? Editováno: 22. leden 2008, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Jestli mas budiky z FRS, pak tam bude PC a pokud si ho do ted nemel, pak dodat packu PP a cidlo teplomeru, pak by melo chodit... Bez toho nevim co tam bude svitit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 jedná se mi jen o to. když tam teď ta páčka nebude, zda ty budíky budou fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 a proč by neměly fungovat? Prostě jen nebudou ukazovat fce palubáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Jen se ptám, protože samá elektronika a výkon stejně nikde:))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Mám Fabii TDi a koupil jsem budíky z Fabie RS. Jak na výměnu a jak s tím pinem? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 No po faceliftu měly i SDI tacha do 240, takže rozdíl mezi TDI a SDI asi není, ale jestli ti to půjde to nvm. btw tacha u SDI nějak nechápu, před facelifty maj do 200, některý do 220 a po faceliftu maj do 240...??? z důvody úspory výroby, zjistili že SDI motorů se nedělá tolik jako TDI, proto použili stejný budíky jinak není problém v budíkách přehrát soft a nemusí se předělávat palivoměr, nebo se jen přehodí odporová destička na palivoměru... Prosím mohol by niekto znalý vysvetliť pojem-přehodí odporová destička na palivoměru. Prehodí sa kde v budíkoch alebo na palivomery? Prezradí niekto postup tejto úpravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.