Jine budiky Fabie 1 - Interiér - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Jine budiky Fabie 1

Ondras77

Doporučené příspěvky

Ondras77 napsal:
Zdravim všechny, chtěl bych se zeptat, jestli je možné dát facelift budíky za mé původní MR01? A ještě jedna otázka, mam SDI, jestli tam můžu dát i z TDI? Předem díky všem za odpovědi. ;)

No po faceliftu měly i SDI tacha do 240, takže rozdíl mezi TDI a SDI asi není, ale jestli ti to půjde to nvm.

btw tacha u SDI nějak nechápu, před facelifty maj do 200, některý do 220 a po faceliftu maj do 240...???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

one-z napsal:
  Ondras77 napsal:
Zdravim všechny, chtěl bych se zeptat, jestli je možné dát facelift budíky za mé původní MR01? A ještě jedna otázka, mam SDI, jestli tam můžu dát i z TDI? Předem díky všem za odpovědi. ;)

No po faceliftu měly i SDI tacha do 240, takže rozdíl mezi TDI a SDI asi není, ale jestli ti to půjde to nvm.

btw tacha u SDI nějak nechápu, před facelifty maj do 200, některý do 220 a po faceliftu maj do 240...???

z důvody úspory výroby, zjistili že SDI motorů se nedělá tolik jako TDI, proto použili stejný budíky ;)

jinak není problém v budíkách přehrát soft a nemusí se předělávat palivoměr, nebo se jen přehodí odporová destička na palivoměru...

Odkaz ke komentáři

Bobik napsal:
  Ondras77 napsal:
Já myslel spíš podle výbavy, jestli když mám centrál a přední okna v elektrice, tak mám 6Q1?

nebo 6Q0 ;)

napíchni na VAG nebo sundej plast a víš na čem jsi

Jasný to už by bylo celkem jedno, hlavně abych neměl 6Q2, chci dodělávat dálku, tak aby to fungovalo. Určitě se na to radši kouknu. :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Lidičky, koupil jsem na SDI MR03 budíky z RS MR07 a rád bych se zeptal, jak na výměnu. Nejspíš asi odpojit baterku, kuchnout staré budíky, vložit nové a pak jet na VAG? A hlavně jak je to s nakódováním budíků? Je k nim i pin, ale známej má vag chvíli, tak jen aby jsme pak netápali hodinu, kde to najít. Moc díky

Odkaz ke komentáři

Losky83 napsal:
Lidičky, koupil jsem na SDI MR03 budíky z RS MR07 a rád bych se zeptal, jak na výměnu. Nejspíš asi odpojit baterku, kuchnout staré budíky, vložit nové a pak jet na VAG? A hlavně jak je to s nakódováním budíků? Je k nim i pin, ale známej má vag chvíli, tak jen aby jsme pak netápali hodinu, kde to najít. Moc díky

pokud vložíš nové a teprv pak pojedes na VAG tak už nikam nedojedeš. Dokud se nenakodují na tvé auto nenastartuješ

Odkaz ke komentáři

A nevíte někdo o někom, kdo by my s tím za rozumnou odměnu pomohl? VAG doma nemám, jen známej, ale pochybuju, že asi po měsíci s tím má zkušenosti ke kodování budíků. Hlavně mi pak došla ještě jedna věc. Nemám PP a budík z FRS asi mají, jak to bude s tímto?

Editováno: , autor: Losky83
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  Dakie napsal:

z důvody úspory výroby, zjistili že SDI motorů se nedělá tolik jako TDI, proto použili stejný budíky ;)

jinak není problém v budíkách přehrát soft a nemusí se předělávat palivoměr, nebo se jen přehodí odporová destička na palivoměru...

Prosím mohol by niekto znalý vysvetliť pojem-přehodí odporová destička na palivoměru. Prehodí sa kde v budíkoch alebo na palivomery? Prezradí niekto postup tejto úpravy? :help:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...