Přejít na obsah

Podtlakové čerpadlo hluky - 81kw

thooomas.t

Doporučené příspěvky

Hezký den,

zajímalo by mě,zda se někdo z vás setkal s problémem hluku způsobeného podtlakovým čerpadlem. Na lince péče o zákazníka i v servisu mi sdělili, že hluky nad 1500 otáček jsou způsobeny konstrukcí vozu, požadavky na minimalizaci emisí a mají přímou souvislost s tímto dílem. Výměna by nic nevyřešila.

Proto by mě zajímalo,zda mám problémy jen já, nebo se s podobnými projevy setkal i někdo jiný, případně jestli se mu podařilo hlučnost odstranit.

Díky

Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 7 let později...

Řeším ten samý problém, dle toho co vám rekli se zdá, ze je to vlastnost,u mne pedál ok,brzdy též, ale přesně jak zde uvádíte, nad 1500 otacek začne moje 1.6 TDI 85kw trojkova ovce  dělat hluk naprosto zřetelný, jakoby se zadiralo nějaké ložisko, zajímalo by mne,zda to zde ještě někdo řešil protoze díl jsme zatím neměnili...ale hluk je natolik zřetelný a otravný, že se asi nechci smířit s tím,že by to zůstalo takto.Kazdopadne netušíme, proč by se ale zhorsoval s ohratim motoru,protože za tepla je to mnohem zřetelnější a rychlost toho zvuku se odvíjí od otáček, od 1500 zhruba do 2500...Mám momentálně najeto 100tis.,a začalo se to objevovat v 90tis. U relativně ne starého auta bych tohle jako vlastnost nepředpokládala.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...