Rypicong Vloženo 30. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 zatím díky, mrknu na to. Začal jsem vypínat klimatizaci kousek před cílem a zatím žádný smrad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabransk Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Ahoj,jenom tk co popisujete, mi trochu pripomelo,mrtvyho zajice pod motorovou jednotkou,nekdy smrdelo mekdy ne a po dukladnym prozkoumani,jsem ho tam nasel na maderu.Asi si tam jemom zdrimnul a uz tam skoncil na dobro.Pak jsem to cely vycistil a byl klid a zadny smradek.Tak treba jsi tam mel taky nejakou zvireci potvoru,ktera ti uz vypadla,protoze normalne bys na Auto ofukovani bez zapnute klimy,mel mit cisty svezi vzduch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 zatím díky, mrknu na to. a mrkol si??...s akým výsledkom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 12. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 je tam nějaký šroub, mám ho zkusit povolit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Poslední slova před smrtí : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 rozhodně tam není to, co bylo na tom modelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hruskin Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Dnes mě to taky potkalo - po vypnutí klimatizace docela hnusný puch z výdechů - přirovnal bych to k močce. Přitom klimatizaci vždy vypínám a o na chvilku zatopím aby vyschla, každopádně to po chvíli zmizí. Někde jsem četl cosi o odtokovém kanálu - že může být ucpaný, ale nenašel jsem nic, co by se tomu podobalo ( http://forum.skodahome.cz/topic/129318-z%C3%A1pach-z-klimatizace/#entry1933530 ). Nevíte někdo, kde jej hledat? Lehce smrdí kabinový filtr. ale ten asi příčinou nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 já ten odtokový kanál nenašel, od tý doby vždy před dojezdem vypínám klimu a mám od té doby klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hruskin Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Já to od novýho auta vypínám, před dojezdem na pouštím topení, aby se to vysušilo a stejně smrdí. Je možný, že po zimě tam něco vyrostlo, nebo se někde držela vlhkost. Každopádně zkusím ještě tu dezinfekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Ja mam auto 2 roky, nic nevypinam a myslim, ze nic nesmrdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinus z Arcusu Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Já tam mám rok a půl nastaveno "Auto", nesahám na to kromě teploty a nic. Dnes jdu na olej, tak nechám i preventivně dezinfikovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Desinfekce a výměna filtru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Ahoj, koupil jsem sprej na čištění klimatizace, kde se má celý jeho obsah nastříkat na výparník, možná blbá otázka, ale kde se výparník nachází a jak se k němu nejlépe dostat, lépe řečeno kde to přesně nastříkat, předem díky za odpověď U minulého auta jsem pod předním sklem oddělal pylový filtr a pak už jen stříkal při plně zapnutých ventilátorech a klimě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 vpravo u spolujezdce je pylový filtr, tam najdeš u výparník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Jj filtr vim kde je ted jsem ho menil, takze vyparnik je kde vlevo ci vpravo kdyz vyndam filtr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hruskin Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Výparník je nalevo, v podstatě za středovým panelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Pokud se má dezinfekce nanést na výparník, nemůže ta pěna zalést kam nemá? Někde píšou, že se to může aplikovat přes odtok od výparníku. Jaký typ používáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 (editace) netuší někdo jakou orientaci má mít kabinový filtr ? Jde vzduch směrem k řidičovi ? Editováno: 22. Květen 2015, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 áno,ide presne tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 díky, dělal jsem desinfekci, tak jsem si nebyl jistej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback77 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 (editace) Dnes jsem udělal desinfekci přípravkem SONAX, je to antibakteriální sprej s parfémem. Postaví se za zadní sedačky a nechá vystříkat při zapnuté klimatizaci a za sebe můžu říct, že super, po smradu ani památka ještě auto svěže voní. Včera jsem se mordoval s přípravkem od MOTIPu s hadičkou do vzduchových vstupů a výparníku, ale smrdělo to stejně. Stojí v AutoKELLY 179,-Kč a mě se to vyplatilo. Editováno: 4. Červen 2015, autor: Spaceback77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Slysel jsem, ze cisteni ozonem je lepsi nez sprejem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 za sebe můžu říct, že ten sprej od Sonaxu je jenom částečné řešení. Jenom ti auto ovoní a nějaké bakterie to zabije, ale nejlepší je koupit pěnový čistič a vykydat tím výparník a větrací průduchy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback77 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Jsem vyzkoušel obojí, ale pěna nepomohla, na rozdíl od spreje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 to je divný, mě pomohla hodně, opravdu jsi pořádně zacákal výparník ? já až tak, že to lezlo všude jak v hrnečku vař a myslím, že jsem zrovna kupoval od Auto kelly... Důležitý je, mít opravdu naplno puštěný větrák bez klimatizace poté je samozřejmě důležité vyměnit kabinový filtr - nejlépe uhlíkový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.