Publikováno Květen 14, 20178 r Takže ve škodovce už nejsou schopni ani pořádně nalakovat dveře...  Viz přiložené foto. Tak si to běžte projistotu zkontrolovat. Jde o místo na spodní straně dveří (pod reprákem) kam se málokdo sehne... Upraveno Květen 14, 20178 r od psf3
Květen 15, 20178 r Opravili mi to na záruku,ale spousta keců o lakovacích zónách A a lakovacích zónách B. Já neměl nalakovanou ani hranu střechy, co jsou panty pátých dveří, taky opraveno na záruku.
Květen 15, 20178 r Autor před 8 hodinami, gogorum napsal: Opravili mi to na záruku,ale spousta keců o lakovacích zónách A a lakovacích zónách B. Já neměl nalakovanou ani hranu střechy, co jsou panty pátých dveří, taky opraveno na záruku. Tys měl to samé? Nemáš to vyfocené ( před i po opravě)?
Květen 15, 20178 r Nechápu jak může někdo pustit tohle k zákaznikovi, škodovka začína byt opravdu "kvalitni" auto,známemu vrže sedačka řidiče po 1000 km,co bude nasledovat dál tot otázka...To je jakoby někdo prodal stůl bez nohy a řekl že je to v pořádku.
Květen 15, 20178 r Tá sedačka vodiča aj mne začala vŕzgať asi po necelom polroku.. ale je to také náhodné.. niekedy to vŕzga 2-3 dni vkuse na každej nerovnosti a v každej zákrute, teraz je však už asi 2 týždne ticho.... Asi najvyšší čas schudnúť.. Upraveno Květen 15, 20178 r od brrrrm
Květen 16, 20178 r U nové F1 mi sedačka vrzala po týdnu a pomohlo namazání výtahu...od té doby již byl klid.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.