psf3 Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 (editace) Takže ve škodovce už nejsou schopni ani pořádně nalakovat dveře...  Viz přiložené foto. Tak si to běžte projistotu zkontrolovat. Jde o místo na spodní straně dveří (pod reprákem) kam se málokdo sehne... Editováno: 14. Květen 2017, autor: psf3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 14. Květen 2017 Sdílet Vloženo 14. Květen 2017 Asi bych se zastřelil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Opravili mi to na záruku,ale spousta keců o lakovacích zónách A a lakovacích zónách B. Já neměl nalakovanou ani hranu střechy, co jsou panty pátých dveří, taky opraveno na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Vrchní barva se nepovažuje za ochranu proti rzi nebo ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 No pokoušeli se mi tvrdit, že je tam lak bez pigmentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 To je asi blbost, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psf3 Vloženo 15. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 před 8 hodinami, gogorum napsal: Opravili mi to na záruku,ale spousta keců o lakovacích zónách A a lakovacích zónách B. Já neměl nalakovanou ani hranu střechy, co jsou panty pátých dveří, taky opraveno na záruku. Tys měl to samé? Nemáš to vyfocené ( před i po opravě)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Nechápu jak může někdo pustit tohle k zákaznikovi, škodovka začína byt opravdu "kvalitni" auto,známemu vrže sedačka řidiče po 1000 km,co bude nasledovat dál tot otázka...To je jakoby někdo prodal stůl bez nohy a řekl že je to v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Pravé přední dveře a fotky bohužel nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 (editace) Tá sedačka vodiča aj mne začala vŕzgať asi po necelom polroku.. ale je to také náhodné.. niekedy to vŕzga 2-3 dni vkuse na každej nerovnosti a v každej zákrute, teraz je však už asi 2 týždne ticho.... Asi najvyšší čas schudnúť.. Editováno: 15. Květen 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 U nové F1 mi sedačka vrzala po týdnu a pomohlo namazání výtahu...od té doby již byl klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Mě teda u spolujezdce taky vrzala, ale kupodivu nebyla plně zacvaknuta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.