Standoo Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Chcel by som vedieť ktorú príplatkovú výbavu si najviac ceníte a prečo... Myslím napr. akú máte skúsenosť s digitálnym príjmom atď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Nezávislé topení - jednak komfort v zimě, protože to rychleji topí i když ho nezapneš před startem, a pak menší namáhání studeného motoru. A samozřejmě přijít do vyhřátého auta je dost machrovina, ale žere to baterku. A pak odvětrávané sedačky - to asi nemusím vysvětlovat Ten digitální radiopříjem - napamatuju si, že by mi rádio šumělo nebo přeskakovalo, ale možná to ani není tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 +++ Nezávislé topení, odvětrávané sedačky - souhlas; pro mne také blind spot detect; adaptabilní tempomat ++ Smart light assist / auto light assist; vyhřívaný volant je fakt luxus ; Sunset ; Kessy; adaptabilní podvozek - prostě se na naše cesty fakt hodí, Asistent rozjezdu do kopce + Travel assist - občas se detekovaná rychlost opravdu hodí (když se člověk zapomene...) +/- Lane assist - někdy nepříjemně překvapí, někdy pomůže; 220V zásuvka - zbytečnosti - DAB - digitální radiopříjem (nedostatečné pokrytí, ale tam kde pokrytí je, ta kvalita je poznat a fakt hodně) ; Wireless RSE App (Media Command) , Driver Alert (ani nevím, že tam je - najeto zatím 13 tisíc...), samostatná SIM - bez Škoda Connect o ničem, funkčnost v době chytrých telefonů nedořešená (kontakty apod) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 (editace) +++ Nezávislé topení, Adaptivní tempomat (a Traffic Jam Assist), Kessy, Smart Light Assist, parkovací kamera, zadní stěrač ++ Blind Spot Detect, Columbus, Travel Assist + DCC, Lane Assist (chtělo by to víc než 10 vteřin!) – Parkovací asistent, SmartGate (strašná aplikace pro iOS) –– 18" kola (dobře vypadají, ale nevyhovuje mi jejich tvrdost na středočeských cestách) DAB = přijde mi to jako super kvalita, ale když je blbý signál, tak to spíš štve! SIM karta v Columbusu mi přišla jako naprosto zbytečná věc Editováno: 24. Červenec 2017, autor: Prochaine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.