Standoo Vloženo 17. Květen 2017 Vloženo 17. Květen 2017 Chcel by som vedieť ktorú príplatkovú výbavu si najviac ceníte a prečo... Myslím napr. akú máte skúsenosť s digitálnym príjmom atď... Citovat
Plzeňáček Vloženo 17. Květen 2017 Vloženo 17. Květen 2017 Nezávislé topení - jednak komfort v zimě, protože to rychleji topí i když ho nezapneš před startem, a pak menší namáhání studeného motoru. A samozřejmě přijít do vyhřátého auta je dost machrovina, ale žere to baterku. A pak odvětrávané sedačky - to asi nemusím vysvětlovat Ten digitální radiopříjem - napamatuju si, že by mi rádio šumělo nebo přeskakovalo, ale možná to ani není tím. Citovat
Shaarky Vloženo 18. Květen 2017 Vloženo 18. Květen 2017 +++ Nezávislé topení, odvětrávané sedačky - souhlas; pro mne také blind spot detect; adaptabilní tempomat ++ Smart light assist / auto light assist; vyhřívaný volant je fakt luxus ; Sunset ; Kessy; adaptabilní podvozek - prostě se na naše cesty fakt hodí, Asistent rozjezdu do kopce + Travel assist - občas se detekovaná rychlost opravdu hodí (když se člověk zapomene...) +/- Lane assist - někdy nepříjemně překvapí, někdy pomůže; 220V zásuvka - zbytečnosti - DAB - digitální radiopříjem (nedostatečné pokrytí, ale tam kde pokrytí je, ta kvalita je poznat a fakt hodně) ; Wireless RSE App (Media Command) , Driver Alert (ani nevím, že tam je - najeto zatím 13 tisíc...), samostatná SIM - bez Škoda Connect o ničem, funkčnost v době chytrých telefonů nedořešená (kontakty apod) Citovat
Prochaine Vloženo 19. Květen 2017 Vloženo 19. Květen 2017 (editace) +++ Nezávislé topení, Adaptivní tempomat (a Traffic Jam Assist), Kessy, Smart Light Assist, parkovací kamera, zadní stěrač ++ Blind Spot Detect, Columbus, Travel Assist + DCC, Lane Assist (chtělo by to víc než 10 vteřin!) – Parkovací asistent, SmartGate (strašná aplikace pro iOS) –– 18" kola (dobře vypadají, ale nevyhovuje mi jejich tvrdost na středočeských cestách) DAB = přijde mi to jako super kvalita, ale když je blbý signál, tak to spíš štve! SIM karta v Columbusu mi přišla jako naprosto zbytečná věc Editováno: 24. Červenec 2017, autor: Prochaine Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.