Armyk Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Zdravím, vedel by mi niekto poradiť, či základný swing má funkciu handsfree telefonovanie? Podla cennika má bluetooth, ale nikde som nenasiel či má HF. Podľa fotiek som nikde nevidel ani tlačítko PHONE, ako mám napr. na BOLERE vo fabii. Ďakujem vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Ano, Škoda (z neznámých důvodů) handsfree označuje jako Bluetooth. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 24. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 super, Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Škodovka v konfigurátoru označuje handsree jako ,,komfortní telefonování,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Květen 2017 Sdílet Vloženo 27. Květen 2017 Nebo např. Swing s Bluetooth. Komfortní telefonování bylo užívané hlavně u Octavie, je v tom maglajs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 28. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2017 Dakujem, uz mi to potvrdil aj predajca, ze komfortne telefonovanie s BT bolo skratene len na BT, nedava to logiku, ale je to tak. Evidentne niekto na marketingu nevie, ze BT neznamena automaticky telefonovanie. V tomto pripade som si dal tu namahu a zistil som si to, kedze je pre mna Skodovka najzaujimavejsia, ale ked som sa pozeral do cennikov konkurencie, tak automaticky ak nevidim uz v zakladnej vybave Handsfree, tak zatvaram cennik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.