Alex91 Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 (editace) Ahojte, sem s mojí Fabií nováček, takže možná nejsem zvyklý a proto posílám vám na posouzení, jestli je tohle normální chod motoru. Měněn olej, svíčky, vzduch filtr a nedávno odešla cívka a po její výměně (ca. 200km) mi přijde, že ten motor jaksi moc vibruje. Věc druhá je to, ze zní jak naftak s deravym vyfukem, zvlášť ten zvuk toho vyfuku mě štve, všichni se ptají jestli ho nemám deravej, ale nemám, prolezl sem ho snad skrz nakrz. Jinak vyssi otáčky v pohodě, táhne v pohodě, spotřeba ok. Díky za odpovědi. Editováno: 23. Květen 2017, autor: Alex91 Odkaz na video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 mně se nezdá, že by nějak extra vibroval, předpokládám, že když přidáš plyn, že se uklidní. Zvuk z téhle nahrávky posoudit neumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex91 Vloženo 23. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Na videu to jde vidět trochu míň jak ve skutečnosti. Ale jak říkám, po pridani plynu ok, olej nezere (najeto zatim 4000km a ani kapka od výměny), svíčky byly při vyměněné lehce zakarbonovany, ale jinak čistý. Třeba je to ok, nevím, proto se ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 na volnoběh se motory klepou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Mám ten samý motor, zvuk i vibrace na volnoběh mně připadá na videu normální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex91 Vloženo 26. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Díky za reakce, nakonec tam je akorát lehce děravej vlnovec a dělá takovej ošklivej zvuk, takže v pohodě, vyměníme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.