Publikováno Únor 27, 201114 r Dobry den potřeboval bych poradit.Fabia 2004 1.4TDI 261000km pravidelně servisovaná padá do nouzového režimu logu nerozumím http://leteckaposta.cz/283642528 dělal jsem ho na trojku do kopce díky za rady
Únor 27, 201114 r hapruje ti regulace turbodmychadla = skontrolovat hadičky podtlaku, hlavně tu od ventilu řízení podtlaku směrem k baňce regulace u turbodmychadla....pokud je obojí ok, tak hledej chybu v regulaci turbodmychadla
Květen 30, 20178 r Zdravím prosím o akúkoľvek radu. Stalo sa mi ze pri schádzani s diaľnice mi auto hodilo do núdzového režimu a začala blikať kontrolka zhavenia a svietiť kontrolka trakcie (asr). Po odstavení auta na krajnici som zhasol a opäť naštartoval motor a auto išlo normálne na voľnobehu bez svietiacich kontroliek aj reagoval na plyn až do doby kým som sa nepohol. Po prejdení asi 5m auto zase hodilo do .núdzového režimu a bežalo stále na asi 1200 ot. A nereagovalo na plyn. Následne som išiel v nudzaku asi 20 km domov . Po vypnutí motora pred domom a následným naštartovanim už išlo normálne ako malo. Diagnostika neukazuje žiadnu chybu a už som odvtedy spravil asi 100km a nič. Prosím o rady co by to mohlo byt
Červen 1, 20178 r KO potenciometr v pedálu plynu? Ten zvýšený volnoběh by tomu odpovídal, ten je z důvodu nouzového dojetí. Je tam několik drah, chtělo by je přes diag. zkontrolovat. A pokud blikala kontrolka žhavení, nechce se mi věřit tomu, že by tam alespoň nějaká sporadická závada nebyla uložená. Upraveno Červen 1, 20178 r od Jarda-k
Červen 2, 20178 r Tiež ma napadol ten pedal už dlhšiu dobu mi po dlhšej jazde zostaly zvišene otáčky volnobehu az pokial som netukol na pynovy pedal potom bolo sšetko ok.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.