Přejít na obsah

Núdzový režim

Doporučené příspěvky

• o 6 let později...

Zdravím prosím o akúkoľvek radu.

Stalo sa mi ze pri schádzani s diaľnice mi auto hodilo do núdzového režimu a začala blikať kontrolka zhavenia a svietiť kontrolka trakcie  (asr). Po odstavení auta na krajnici som zhasol a opäť naštartoval motor a auto išlo normálne na voľnobehu bez svietiacich kontroliek aj reagoval na plyn až do doby kým som sa nepohol. Po prejdení asi 5m auto zase hodilo do .núdzového režimu a bežalo stále na asi 1200 ot. A nereagovalo na plyn. Následne som išiel v nudzaku asi 20 km domov . Po vypnutí motora pred domom a následným naštartovanim už išlo normálne ako malo. Diagnostika neukazuje žiadnu chybu a už som odvtedy spravil asi 100km a nič. 

Prosím o rady co by to mohlo byt 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

KO potenciometr v pedálu plynu? Ten zvýšený volnoběh by tomu odpovídal, ten je z důvodu nouzového dojetí. Je tam několik drah, chtělo by je přes diag. zkontrolovat.

A pokud blikala kontrolka žhavení, nechce se mi věřit tomu, že by tam alespoň nějaká sporadická závada nebyla uložená.

Editováno: , autor: Jarda-k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...