vaclavsroufek Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Dobry den potřeboval bych poradit.Fabia 2004 1.4TDI 261000km pravidelně servisovaná padá do nouzového režimu logu nerozumím http://leteckaposta.cz/283642528 dělal jsem ho na trojku do kopce díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 hapruje ti regulace turbodmychadla = skontrolovat hadičky podtlaku, hlavně tu od ventilu řízení podtlaku směrem k baňce regulace u turbodmychadla....pokud je obojí ok, tak hledej chybu v regulaci turbodmychadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marto Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 Zdravím prosím o akúkoľvek radu. Stalo sa mi ze pri schádzani s diaľnice mi auto hodilo do núdzového režimu a začala blikať kontrolka zhavenia a svietiť kontrolka trakcie (asr). Po odstavení auta na krajnici som zhasol a opäť naštartoval motor a auto išlo normálne na voľnobehu bez svietiacich kontroliek aj reagoval na plyn až do doby kým som sa nepohol. Po prejdení asi 5m auto zase hodilo do .núdzového režimu a bežalo stále na asi 1200 ot. A nereagovalo na plyn. Následne som išiel v nudzaku asi 20 km domov . Po vypnutí motora pred domom a následným naštartovanim už išlo normálne ako malo. Diagnostika neukazuje žiadnu chybu a už som odvtedy spravil asi 100km a nič. Prosím o rady co by to mohlo byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 (editace) KO potenciometr v pedálu plynu? Ten zvýšený volnoběh by tomu odpovídal, ten je z důvodu nouzového dojetí. Je tam několik drah, chtělo by je přes diag. zkontrolovat. A pokud blikala kontrolka žhavení, nechce se mi věřit tomu, že by tam alespoň nějaká sporadická závada nebyla uložená. Editováno: 1. Červen 2017, autor: Jarda-k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marto Vloženo 2. Červen 2017 Sdílet Vloženo 2. Červen 2017 Tiež ma napadol ten pedal už dlhšiu dobu mi po dlhšej jazde zostaly zvišene otáčky volnobehu az pokial som netukol na pynovy pedal potom bolo sšetko ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.