Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím pánové. Potřeboval bych poradit, jak se zbavit vůle na pravém kole (vůle od řízení - na čepy řízení to nevypadá) a na levé straně mi to pro změnu klepe (cvaká), stejné klepání (cvakání) je slyšet při otáčení volantu při vypnutém motoru a někdy je i slyšet takové cvaknutí, když vyjíždím z parkoviště. Přikládám videa 1. video - pravé kolo, 2. - levé kolo, 3. - volant    Budu rád za každou radu :)

1.mp4

2.mp4

3.mp4

Upraveno od luk.buchta

počkej, až se tady zjeví nějaký admin...

• Autor

Za jízdy mi nic ale nebouchá a pár témat jsem našel, ale nedočetl jsem se konkrétně co to je atd... Při brždění mi vibruje volant, ale to vím, že jsou kotouče KO, ale respektivě mě jde o to, co jsem popsal výše. 

Upraveno od luk.buchta

Vyměnil bych spodní čepy a spoj. tyčky stab.

• Autor

Když jsem se koukal na ty čepy řízení, tak jsou OK, ale u toho pravého kola se hýbe celá tyč řízení, což si nejsem jist, zda to může být tím nebo něčím jiným.:blink:

• Autor

Tak auto jsem dal do servisu a jak jsem si říkal. Tyč řízení na pravé straně K.O a na druhé straně brzy odejde čep řízení, takže na obou stranách výměna tyčí řízení + čepů řízení. Oprava s prací atd... lehce přes 3 000,- :blink:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.