luk.buchta Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 (editace) Zdravím pánové. Potřeboval bych poradit, jak se zbavit vůle na pravém kole (vůle od řízení - na čepy řízení to nevypadá) a na levé straně mi to pro změnu klepe (cvaká), stejné klepání (cvakání) je slyšet při otáčení volantu při vypnutém motoru a někdy je i slyšet takové cvaknutí, když vyjíždím z parkoviště. Přikládám videa 1. video - pravé kolo, 2. - levé kolo, 3. - volant Budu rád za každou radu 1.mp4 2.mp4 3.mp4 Editováno: 31. Květen 2017, autor: luk.buchta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 31. Květen 2017 Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 počkej, až se tady zjeví nějaký admin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk.buchta Vloženo 31. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2017 (editace) Za jízdy mi nic ale nebouchá a pár témat jsem našel, ale nedočetl jsem se konkrétně co to je atd... Při brždění mi vibruje volant, ale to vím, že jsou kotouče KO, ale respektivě mě jde o to, co jsem popsal výše. Editováno: 31. Květen 2017, autor: luk.buchta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Vyměnil bych spodní čepy a spoj. tyčky stab. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk.buchta Vloženo 1. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Když jsem se koukal na ty čepy řízení, tak jsou OK, ale u toho pravého kola se hýbe celá tyč řízení, což si nejsem jist, zda to může být tím nebo něčím jiným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk.buchta Vloženo 7. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Tak auto jsem dal do servisu a jak jsem si říkal. Tyč řízení na pravé straně K.O a na druhé straně brzy odejde čep řízení, takže na obou stranách výměna tyčí řízení + čepů řízení. Oprava s prací atd... lehce přes 3 000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.