Publikováno Červen 4, 20178 r Ahoj, mám na vás dotaz na problém, který jsem za 3 roky co auto mám nevyřešil. Poraďte co je to za pískání viz video. Dělá to při odemčení a všiml jsem si, že i při zamčení někdy po delší době. Někdy to zapíská ihned po odemčení, někdy chvíli po tom. Bývalý majitel říkal, že to jsou zadní couvací senzory, že jsou v pořádku což mě příjde jako blbost. Auto dříve jezdilo přes leaseplan v pronájmu asi 2 roky a má přepínač asi na služební a soukromé cesty. O alarmu nevím. Děkuji za objasnění Zkoušel jsem snad vše a nic mě nepomohlo. A jednou mě auto napsalo asi před rokem, že je třeba vyměnit baterii v klíčku. Ale po dalším startu mě to už nenapsalo tak jsem to neřešil. Snad video půjde přes odkaz. Co je to rychlé pískání
Červen 5, 20178 r A odkud to zní? Kdyby to byly couvací senzory, ty mají repráček v B-sloupku. Jestli je to nějaké varování z ŘJ tak to píská z přístrojovky. Já jsem nikdy nic takového neslyšel. A v chybových hlášení nic není?
Červen 5, 20178 r Podle mě to je něco, co není ze série, což ty senzory jsou, ne? První, co se nabízí, je právě ten přepínač jízd, který je zřejmě propojený s nějakým sledovacím modulem.
Červen 6, 20178 r Autor No senzory jsou z výroby. Ten modul na hlídání není aktivován. Že se standardně deaktivuje a přepínač zůstává. Tak mě to bylo řečeno v mailu leaseplan. Ale ikdyz ten přepínač přepnu tak na to nemá vliv. Pomůže když mu přestřihnu ty 2 drátky co k němu vedou? Že bych zrušil okruh. Nebo nějakou pojistku zkusil vytáhnout? na co to může být napojené? Připadá mě že ten zvuk je z palubky. K pískání se mě v mailu leaseplan nevyjádřil. A rj bez chyb. Vše funguje. A vybita baterie v klíčků to taky nemůže být že? Upraveno Červen 6, 20178 r od Petrkiller
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.