Petrkiller Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 Ahoj, mám na vás dotaz na problém, který jsem za 3 roky co auto mám nevyřešil. Poraďte co je to za pískání viz video. Dělá to při odemčení a všiml jsem si, že i při zamčení někdy po delší době. Někdy to zapíská ihned po odemčení, někdy chvíli po tom. Bývalý majitel říkal, že to jsou zadní couvací senzory, že jsou v pořádku což mě příjde jako blbost. Auto dříve jezdilo přes leaseplan v pronájmu asi 2 roky a má přepínač asi na služební a soukromé cesty. O alarmu nevím. Děkuji za objasnění Zkoušel jsem snad vše a nic mě nepomohlo. A jednou mě auto napsalo asi před rokem, že je třeba vyměnit baterii v klíčku. Ale po dalším startu mě to už nenapsalo tak jsem to neřešil. Snad video půjde přes odkaz. Co je to rychlé pískání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 A odkud to zní? Kdyby to byly couvací senzory, ty mají repráček v B-sloupku. Jestli je to nějaké varování z ŘJ tak to píská z přístrojovky. Já jsem nikdy nic takového neslyšel. A v chybových hlášení nic není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Podle mě to je něco, co není ze série, což ty senzory jsou, ne? První, co se nabízí, je právě ten přepínač jízd, který je zřejmě propojený s nějakým sledovacím modulem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 (editace) No senzory jsou z výroby. Ten modul na hlídání není aktivován. Že se standardně deaktivuje a přepínač zůstává. Tak mě to bylo řečeno v mailu leaseplan. Ale ikdyz ten přepínač přepnu tak na to nemá vliv. Pomůže když mu přestřihnu ty 2 drátky co k němu vedou? Že bych zrušil okruh. Nebo nějakou pojistku zkusil vytáhnout? na co to může být napojené? Připadá mě že ten zvuk je z palubky. K pískání se mě v mailu leaseplan nevyjádřil. A rj bez chyb. Vše funguje. A vybita baterie v klíčků to taky nemůže být že? Editováno: 6. Červen 2017, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 nejlepší by bylo najít tu jednotku. A jde z palubky nebo z budíků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Tak to vůbec nevím. Prostě to jde slyšet někde predemnou vepředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.