Howado Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Zdarec, nemá někdo zkušenost: Look what I found on AliExpress http://s.aliexpress.com/Jb67neym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 To by se mi taky líbilo, ale nebude to homologovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 A co je na nich zvláštního? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 clo a DPH bude platit 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Kdyby to mělo homologaci, šel bych do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Prostě se mi líbí, že bych k halogenum měl led proužek svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 A vždyť to jsou xenony ne? To už bych se raději vrhnul na přestavbu za originál pokud do toho mám dávat peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 No pokud dobře čtu, tak jsou to halogeny, co vypadají jako xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 No asi v základu jo, na xenony to chce ještě HID sadu. Ale za ty prachy kvůli led pásku? Bůh ví jak to bude svítit. Rozhodně bych šel raději do přestavby na originál, dnes už díly musí být a jako bonus to bude parádně svítit což je dle mého hlavní devíza a ne pásek, ale chápu, že každý to má jinak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Howado Vloženo 7. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Tyto svetla pripojs misto klasickych halogenovych svetel. Denni sviceni mas led pasek a do cocek das bud hid nebo zarovku. Psal sem cinanovi a nechce jit pod 440€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 A co se domluvit? Při větším odběru by mohl dát lepší cenu ne? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 No nejdřív by mě zajímala homologace a jak svítí ta dálková světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Myslím, že kdyby to mělo EU homologaci, tak už to tady prodávají nějaké tuning shopy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Taky si myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Howado Vloženo 9. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 V 8. 6. 2017 na 12:57, Neonik napsal: A co se domluvit? Při větším odběru by mohl dát lepší cenu ne? :-) To uz jsem na neho zkousel. Neda levneji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Já jsem ho zkecal asi na 480$, ale pak jsem si to nějak rozmyslel. Stejně by člověk přišel o nejlepší vlastnost xenonů, a to že to fakt dobře svítí..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.