Host Machi15 Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 (editace) Zdravim kluci, Chci se zeptat. Jeden den se mi rozletelo turbo a v ten okamzik mi zacalo klepat v motoru. Vypada to, ze nekde v horni casti. Turbo sem vymenil za funkcni, ale klepani zustalo s tim, ze mi rekl mechanik at jeden den jezdim a dalsi den prijedu na kontrolu. Auto behem jizdy ztracelo vykon, spatne reagovalo na plyn a v jednom kopci cca 90km/h na ctverku se rozsvitila kontrolka motoru a auto spadlo asi do nouzaku...auto netahne, pocukava, klepe pri pridani plynu. Co by to mohlo byt? Hydrostely, ventily, vacka? Diky Editováno: 6. Červen 2017, autor: Machi15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 před 1 hodinou, Machi15 napsal: ze mi rekl mechanik at jeden den jezdim a dalsi den prijedu na kontrolu. Zřejmě slušnej oddíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Co by, zbytky turba v motoru. Respektive ve spalovacím prostoru. Už sem to viděl u traktorovejch motorů. Tady to bude podobný. Pokud to na sálo bordel, tak......... Neměl tě nechat jezdit, ale měla jít hlava dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Machi15 Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 (editace) Tak nakonec to byla jen nejaka povolena hadice, cena opravy 500 Editováno: 10. Červen 2017, autor: Machi15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Jareen Zábranský Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 No a šlo by trochu upřesnit jaká hadice? Protože mám podobný problém, zajímalo by mě to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.