Publikováno Červen 6, 20178 r Zdravim kluci, Chci se zeptat. Jeden den se mi rozletelo turbo a v ten okamzik mi zacalo klepat v motoru. Vypada to, ze nekde v horni casti. Turbo sem vymenil za funkcni, ale klepani zustalo s tim, ze mi rekl mechanik at jeden den jezdim a dalsi den prijedu na kontrolu. Auto behem jizdy ztracelo vykon, spatne reagovalo na plyn a v jednom kopci cca 90km/h na ctverku se rozsvitila kontrolka motoru a auto spadlo asi do nouzaku...auto netahne, pocukava, klepe pri pridani plynu. Co by to mohlo byt? Hydrostely, ventily, vacka? Diky Upraveno Červen 6, 20178 r od Machi15
Červen 6, 20178 r před 1 hodinou, Machi15 napsal: ze mi rekl mechanik at jeden den jezdim a dalsi den prijedu na kontrolu. Zřejmě slušnej oddíl
Červen 7, 20178 r Co by, zbytky turba v motoru. Respektive ve spalovacím prostoru. Už sem to viděl u traktorovejch motorů. Tady to bude podobný. Pokud to na sálo bordel, tak......... Neměl tě nechat jezdit, ale měla jít hlava dolů.
Červen 7, 20178 r Tak nakonec to byla jen nejaka povolena hadice, cena opravy 500 Upraveno Červen 10, 20178 r od Machi15
Říjen 16, 20186 r No a šlo by trochu upřesnit jaká hadice? Protože mám podobný problém, zajímalo by mě to...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.