Publikováno Červen 12, 20178 r Ahojte, resil nekdo jak funguje BOV ventil u 1,2TSI motoru? Vzhledem k bezpecnosti turba by tam mel byt, ze? Akorat teda neni vubec slyset, tak to bude mozna nejaka slabotka
Červen 12, 20178 r Tak origo taky by slyset nemel byt. Obcas mi pripada ze kdyz roztahnu 2ku do vetsich otacek tak to zaslechnu "pssst" :-D
Červen 12, 20178 r Autor Ja prave kdyz jsem mival pred 10rokama Fiat Uno turbo 1,2, tak jsem tam mel na zkousku od kamosa, co mel to samy Uno, pujceny brutalni BOVcko, to psikalo mazecky kdyz jsem jel po ulici, tak se vseci otaceli Ale je mi jasny, ze tu to nebude mit takovej vyznam. Spis clovek nevi esi to tam je a esi to funguje tak jak kdyz to neslysi
Červen 12, 20178 r Nie je atmosfericky. Ale ak niekomu chyba taky tuzing, predavaju sa aj fejkove zvukove generatory.
Červen 13, 20178 r Myslim, ze auto by nemalo otravovat okolie kadejakymi pazvukami. Ale nanestastie sa medzi nami pohybuju mentalne 15-rocni jedincii, ktorim to imponuje.
Srpen 23, 20178 r Někdo ho tady už měl namontovaný, akorát se to chce pohrát s pružinkama uvnitř, jinak podfukuje i v zátahu, což snižuje výkon. Ale je to jen na efekt, tady to nemá moc smysl. Dává se za turbo, vyhodí se ta plastová trubka a místo ní ventil + gumová hadice. Většinou se prodává tento set.
Březen 27, 20187 r Autor https://www.hothatchshop.cz/skoda/fabia-5j-07/motor/blow-off-ventil-1-2-tsi-seat-ibiza-skoda-fabia-vw-polo-forge-motorsport-1251.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.