Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte,

resil nekdo jak funguje BOV ventil u 1,2TSI motoru? Vzhledem k bezpecnosti turba by tam mel byt, ze? Akorat teda neni vubec slyset, tak to bude mozna nejaka slabotka :)

Tak origo taky by slyset nemel byt. Obcas mi pripada ze kdyz roztahnu 2ku do vetsich otacek tak to zaslechnu "pssst" :-D 

• Autor

Ja prave kdyz jsem mival pred 10rokama Fiat Uno turbo 1,2, tak jsem tam mel na zkousku od kamosa, co mel to samy Uno, pujceny brutalni BOVcko, to psikalo mazecky kdyz jsem jel po ulici, tak se vseci otaceli :D

Ale je mi jasny, ze tu to nebude mit takovej vyznam. Spis clovek nevi esi to tam je a esi to funguje tak jak kdyz to neslysi :D

Nie je atmosfericky.

Ale ak niekomu chyba taky tuzing, predavaju sa aj fejkove zvukove generatory.

Myslim, ze auto by nemalo otravovat okolie kadejakymi pazvukami.

Ale nanestastie sa medzi nami pohybuju mentalne 15-rocni jedincii, ktorim to imponuje.

Nielen 15 roční. Aj starí k...ti sa nájdu.

• 2 měsíce později...

Někdo ho tady už měl namontovaný, akorát se to chce pohrát s pružinkama uvnitř, jinak podfukuje i v zátahu, což snižuje výkon. Ale je to jen na efekt, tady to nemá moc smysl. Dává se za turbo, vyhodí se ta plastová trubka a místo ní ventil + gumová hadice. Většinou se prodává tento set.

• 7 měsíců později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.