JardicCZ Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 Zdravím, již od pořízení vozidla (Octavia III FL Combi CNG) se při každém zaparkování a zhasnutí motoru ozývá od podvozku cvakání viz video. https://youtu.be/k7pAjgYOnSc Nejvíce ze strany řidiče, na straně spolujezdce méně. Na délce trasy nezáleží, ať je to 200, 50, 10km. Najeto cca 10500km. Kontrola v servise se blíží, tak bych chtěl alespoň oponovat, pokud řeknou, že je to normální. Kolegova 1,4TSI 110KW to nedělá. Prý mu sem ta cvakne relé, ale né v takovém rozsahu jako u mě. Nevíte co by to mohlo být? Zprvu jsem myslel, že se chystá auto vybuchnout. Díky za případné rady a poznatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 To určitě nebude žádné relé. Cinká to dost podobně jako u některých FIII - viz téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 úplně běžná věc, to chladne výfukové potrubí, na 1,4TSI pouze benzín to dělat nemusí má totiž menší výhřevnost než CNG mě to občas také dělá na 2.0TSI 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 15. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 OK, díky za info. Téma u Fabie jsem pročetl a nebudu se teda vzrušovat. Ale v servise se zeptám, jsem zvědav, co na mě vytelí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.